Milošević: Sotirovski da se mane geopolitike i da se potrudi da zakrpi rupe na ulicama

NIŠ

“Gospođa Sotirovski da se mane geopolitike i da se potrudi da zakrpi rupe na ulicama jer ne postoji nijedna ulica u Nišu a da nije “ukrašena” kraterom” izjavila je narodna poslanica i predsednica SSP Niš Jelena Milošević..

“Gostujući na “medijskoj imperiji TV Belami”, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski prosipala je patriotizam po pitanju beogradskih izbora i geopolitičko (ne)znanje po pitanju niških izbora” objašnjava Milošević i ističe da je konstatacija da se 2. juna u Beogradu brani Srbija, delimično tačna, jer se glavni grad brani od izborne krađe, lopovluka, kriminala, korupcije. 

 “Brani se od Šapića, čiji patriotizam kao i Sotirovskin, stane u novčanik. Puna su im usta Srbije dok nemilice čerupaju gradske budžete i pune svoje i džepove istaknutih naprednjaka. Novcem građana kupuju glasove i kradu izbore, jer znaju da ih građani neće. Zato i ne daju fer izbore, da bi mogli da kradu. Sotirovski, umesto što beogradsku opoziciju naziva “zlom”, da ustane kada govori o njima, oni znaju kako se bori za svoj grad dok ona naš uništava” istakla je Milošević.

Dalje, navodi Milošević, konstatacija da su “šiptari na 85km od Niša i da građani to treba da znaju” je sramna. Valjda je htela da kaže da će Niš biti okupiran ako pobedi opozicija. Niš je već okupiran, hordama naprednjaka koje ga besomučno pljačkaju, uništavaju, prekopavaju, svode na nivo palanke. Pritom raspiruje mržnju i deli građane Niša na Srbe i oni koji su verovatno manje Srbi jer glasaju za opoziciju. Sve iz straha jer zna da Nišlije neće ni nju ni Srpsku naprednu stranku, zna da će slobodarski duh ovog grada pobediti.

“U pauzi od busanja u grudi junačke i ulagivanja šefu za novi mandat, nek uradi nešto iz delokruga obaveza za koje prima platu. Grad nam se raspada, ni varvari ga ne bi upropastili ovako. I da prestanu da uvoze birače iz susednih gradova, neće im proći. O Nišu će odlučivati Nišlije, ne izborni migranti. I Niš će, na slobodnim izborima, biti slobodan grad” zaključila je. (kraj) DN/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare