Miloš Stanković ponovo na “Rosulji”

VLASOTINCE


Na fudbalskoj legendarnoj ,,Rosulji” u Vlasotincu ovih dana radi se punom parom. Završava se ograda na pomoćnom terenu, fudbaleri su novu prvenstvenu sezonu počeli sa stoprocentnim učinkom, pobedama protiv SFS Borca u Paraćinu i Car Konstantina na svom terenu. Rukovodstvo kluba na čelu sa ,,alfom i omegom” vlasotinačkog srspkoligaša Nenadom Stojkovićem uveliko sada radi na finalizaciji letnjeg prelaznog roka koji se završava u ponoć poslednjeg dana avgusta. Za to vreme četa trenera Dragana Nikolića je vredno radila i trenirala spremajući se za komšijski derbi u nedelju u Lebanu protiv domaćeg Radana.
– Do sutra u ponoć u subotu na snazi je letnji prelazni rok za fudbalere. Doveli smo nekoliko igrača, a sada u samoj završnici prelaznog roka u prilici smo da u naše redove dođe još neki igrač koji bi svojim kvalitetom doprineo da imamo još jaču i snažniju ekipu. U naše redove se vratio, odakle je otišao i na superligašku fudbalsku pozornicu Srbije, naš nekadašnji igrač Miloš Stanković, koji je branio Radnika iz Surdulice, a nosio je dres i beogradskog Voždovca, TSC iz Bačke Topole, Timoka iz Zaječara, Sloge iz Petrovca na Mlavi, a u fudbalski svet se otisnuo najpre preko vetrovite beogradske Karaburme ekipe OFK Beograda, bivšeg člana Prve lige nekadašnje velike Jugoslavije – upoznaje nas sa naovostima sa ,,Rosulje”, Miroslav Milosavljević, sportski direktor Vlasine.
Da li će još neko zvučno ime stići u vaše redove ?
– Ovog trenutka ne želim da govorim o imenima igrača koji treba da nam pristupe. Ništa nije gotovo i sigurno dok se ne ozvaniči zvanično i na način kako je to propisano fudbalskim propisima. Jedno je sigurno biće još prinova i sve će se znati do kraja avgusta do kada je na snazi letnji prelazni rok za fudbalere.
U nedelju je komšisjki derbi sa Radanom u Lebanu. Koja su vaša očekivanja pred ovu utakmicu ?
– Radan je veoma ozbiljan i dobro organizovan klub. Imaju mnogo bolji igrački sastav u odnosu na prošlu godinu tako da nas u nedelju u Lebanu čeka veoma dobra ekipa domaćina koja je posebno opasna i goropadna na svom bunjištu. Cenimo i poštujemo sportske vrednosti naših nedeljnih sportskih prijatelja, ali verujemo u svoje snage i zato sam siguran da će najviše profitirati ljubitelji fudbala, koji će imati prilike da vide jednu veoma dobru fudbalsku predstavu u kojoj će krajnji ishod biti nepoznat do poslednjeg minuta igre – uveren je sportski direktor ,,Rosuljaca”, Miroslav Milosavljević.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека