Mazda MX 5najbolji automobil na Auto moto festu 2017

NIŠ

Najbolji automobil na upravo završenom osmom po redu  niškom Auto moto festu 2017 je „Mazda MX 5.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić uručio je nagradu za najbolji automobil na niškom Auto moto festu 2017. To je “ trenutno najprodavaniji dvosed u svetu.

Priznanje za najštand pripalo je auto kući Raavex Group doo.

Uručujući nagrade prvi čovek niške Medijane rekao je da je najveća niška opština pokrovitelj najveće privredno turističke manifestacije južno od Beograda i da se ponosi što se održava na njenoj teritoriji.

„Osim filmskih Niš je postao i grad auto premijera, zahvalan sam organizatoru sajma Siti Marketing Centru na sjajno obavljenom poslu. Pozivam izlagače i posetioce da i naredne godine budu u Hali „Čair“ na niškom Auto Moto Festu 2018. sa novim idejama“, rekao je Kocić.

Mazda MX5 je neobična pojava na našim putevima i to je bio jedan od glavnih razloga da predsednik centralne niške opštine izabera za najautomobil, baš taj model.

Gradska opština Medijana je svake godine pokrovitelj Sajma automobila, jer ova manifestacija promoviše opštinu a u grad Niš dovodi izlagače i brojne posetioce iz svih krajeva Srbije.

Uz najlepše automobile birale su se I najlepše hostese.

Prema odluci žirija  najlepša devojka “Auto moto festa Niš 2017” je Milica Sokolović sa štanda Auto MG Komerc. Druga pratilju je Katarina Živojinović sa štanda auto kuće Raveks grup, a prva pratilja ovogodišnjeg Sajma automobila je Dragana Jović, sa štanda Nikole Radulovića.

Za saradnju sa kupcima zahvalnica je uručena Auto kući „Krunić“. Za doprinos razvoju preduzetništva Oliveru Paunoviću, direktoru Sajma City Marketing Centru, organizatoru 8. Sajma automobila, motora i prateće opreme u Nišu i Maji Vodeničarski, PR Sajma.

Predsednik Gradske opštine Crveni krst Miroslav Milutinović nagradio je zlatnikom cara Konstantina auto kuću sa svoje teritorije za doprinos i učešće na ovogodišnjem Auto Moto Festu.

Ovodišnji Sajam automobila u Nišu, posetilo je oko 20 hiljada ljubitelja četvorotočkaša

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare