Mahale u vranjskim selima dobijaju asfalt

VRANJE

Realizacija Komunalnog programa grada Vranja za 2019. godinu ide planiranom dinamikom, izjavio je gradonačlnik Vranja Slobodan Milenković koji je sa pomoćnikom Sašom Pešićem obišao radove na deonici puta u Donjem Vrtogošu u dužini od 809 metara.

Vrednost radova je 3 miliona 764 hiljade dinara. Izvođač je preduzeće ,,Saba Belča“. Pre toga završeno je asfaltiranje i deonice puta u Gornjem Vrtogošu, dužine 735 metara i vrednosti 3 miliona 737 hiljada dinara.

„Nastavlja se realizacija Komunalnog programa za ovu godinu koji se odnosi na nekategorisane puteve u seoskim sredinama“, rekao je Milenković.

Meštani mahale kroz koje se asfaltira put nisu krili zadovoljstvo što će ubuduće sa svojim porodicama živeti u mnogo uređenijoj sredini. Kažu da im se želja da dobiju asfalt najzad ostvarila.

Narednih dana u planu su radovi na asfaltiranju u selima Katun i Milivojice.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ogi
Ogi
4 godine pre

Kada će malo asfaltirati i u gradu,a ne sada u selima kada idu izbori,mi u gradu smo većina glasača,sagledajte malo i nas,evo na primer ulica Josipa Kraša,duga 200 metara,ima 50 porodica,u nju se uključuju 3 sporedne slepe uličice,sve asfaltirane,a ova najveća prometna je katastrofa,kada padne kiša samo čamcem se može ići,a mi hoćemo u Evropu.