Letovanje završeno uspomene ostale

Exif_JPEG_420

NIŠ

Osnovnoj školi „Ćele Kula“ uručen pano sa fotografijama letovanja učenika ove škole u organizaciji Gradske opštine Medijana.

Ovog leta je četrdesetoro učenika ove škole putovalo u Grčku u organizaciji Gradske opštine Medijana. Pano je direktorki Zorici Jovanović predao zamenik predsednika opštine Zdenko Sedlar, podsetivši na odličnu dosadašnju saradnju sa školom i nadu da će ona u budućem periodu biti još bolja. On je pozvao učenike ove škole da se za svaku vrstu pomoći i organizacije obrate Opštini Medijana, jer će uvek naići na otvorena vrata. Direktorka Jovanović je zahvalila Gradskoj opštini Medijana na svemu što čini za učenike ne samo ove, već i svih drugih škola na njenoj teritoriji. Uspomene sa letovanja i igara na pesku i vodi već su našle mesto u školi, među učeničkim radovima i nagradama.

Exif_JPEG_420

Panoe sa slikama i porukama sa ovogodišnjeg letovanja dobiće i svih ostalih devet osnovnih škola, čiji su učenici bili odabrani da letnji odmor provedu u Grčkoj o trošku najveće niške opštine.

Exif_JPEG_420

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare