„Letnje igre u komšiluku“

NIŠ

Gradska opština Pantelej i Udruženje za negovanje tradicije „Višnja“ povodom obeležavanja opštinske slave Svetog Pantelejmona organizuju manifestaciju „Letnje igre u komšiluku“ koja će se održati u nedelju 08.08.2021. godine u parkiću u Mavrovskoj ulici sa početkom od 18 časova.

Učesnici će imati priliku da se druže, zabave i takmiče kroz razne takmičarske igre. (klikeri, razotkriti predmet, pogodi metu, nadvlačenje kanopca), navodi se na fejsbuk stranici Udruženja za negovanje tradcije „Višnja“.

Pravila učestvovanja su sledeća: tim se sastoji od 6 članova i čine ga deca od 5 do 15 godina sa predstavnikom iz generacije roditelja ili srodnika i svaki tim mora imati najmanje 2 člana ženskog pola.

Za pobednike će biti obezbeđene prigodne nagrade.

Izbor ekipa koje će se takmičiti je do 07.08.2021. i biće objavljen na fejsbuk stranicama i sajtu Udruženja za negovanje tradicije „Višnja“ i Gradske Opštine Pantelej.

Prijava treba da sadrži sledeće: ime tima, imena i prezimena učesnika, prebivališta učesnika, datum rođenja učesnika i broj mobilnog telefona kapitena tima.

Učešće, kao i prijava su besplatni, a organizatori su obezbedili osveženje, rekvizite i nagrade za pobednike.

Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za fizičke povrede nastale u toku trajanja igara, ali će svakako preduzeti sve adekvatne mere bezbednosti (prisustvo redara).

Prijave se mogu poslati na mejl: udruzenjevisnja@gmail.com sa naznakom „Letnje igre u komšiluku“ ili putem telefona Udruženja „Višnja“ na broj 0649088960.

Krajnji rok za prijavu je subota 07.08.2021. godine do 16 časova.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare