Leskovčanin Aleksandar Cenić u pionirskoj reprezentaciji Srbije

LESKOVAC

Leskovčanin Aleksandar Cenić biće deo reprezentacije Srbije u pionirskoj selekciji.

U takmičarskoj sezoni 2016/2017 po prvi put se počelo sa okupljanjem mlađih selekcija svih kategorija (dečaci rođeni 2000/01, 2002/03, 2004/05) na nivou okruga Jugoistočne Srbije.

Na tim okupljanjima bilo je i nekoliko igrača Rukometnog kluba „Meteor“ čime je dokazano da se u klubu izuzetno dobro radi sa svim mlađim selekcijama.

Pohvale su stigle i od rukovodioca-selektora i predsednika skupštine trenerske organizacije Rukometnog saveza Srbije i Rukometnog saveza Centralne Srbije Vladimira Stanojevića iz Niša.


Na završnom okupljanju u Beogradu, gde je viđeno preko 200 mladih rukometaša iz cele Srbije, Aleksandar Cenić, rođen 2003. godine, uspeo je da se svojom igrom nametne Vladici Spasojeviću, glavnom kordinatoru ispred Rukometnog saveza Srbije i bude među 16 igrača koji će se po prvi put zajedno okupiti u kampu RSS u Krupnju od 6. do 12. jula 2017.god.

On je tako postao član pionirske reprezentacije Srbije u rukometu i putovaće na prve reprezentativne pripreme.
Iz kluba podsećaju da je, posle Jovane Stojiljković, članice seniorske reprezentacije Srbije, Luke Stojanovića, člana kadetske reprezentacije Srbije, još jedan igrač RK „Meteor“ postao reprezentativac, što je veliki uspeh za naš klub i priznanje za naš rad u stvaranju mladih talentovanih igrača koji će činiti okosnicu leskovačkog ali i srpskog rukometa.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare