Leskovački učenici najbolje prave pljeskavice

LESKOVAC

Sveukupni podebnici takmičenja učenika srednjih ugostiteljskih škola, koje je, u okviru 27. Roštiljijade, održano po 24. put, su Nemanja Savić i Nikola Pavlović, učenici Trgovinsko-ugostiteljstke škole iz Leskovca, dok je sveukupni pobednik takmičenja Trgovinsko-ugostiteljska škola iz Leskovca.

Učesnici takmičenja, iz četiri ugostiteljsko-trgovinskih škola iz Velike Plane, Niša, Leskovca i Ćustsednila, takmičili su se u tri kategorije: pripremanju ćevapa, pljeskavice i u kategoriji „inovacija”.

Prvo mesto u kategoriji pripremanja ćevapa podelili su Miloš Ćirtić i Vuk Stojković (Ekonomsko-ugostiteljska škola „Vuk Karadžić” Velika Plana), i Aleks Baltov i Božidar Manasijev (profesionalna gimnazija po turizam „Nikolov Jankov Vapcarov” – Ćustendil, Republika Bugarska). Drugo mesto pripalo je Nemanji Pavloviću i Stefanu Jovanoviću (Trgovinsko-ugostiteljska škola Leskovac). Treće mesto osvojili su Dušan Blagojević i Marija Trajković (Ugostiteljsko-turistička škola Niš).

U kategoriji pripremanja pljeskavice prvo mesto podelili su Nemanja Pavlović i Stefan Jovanović (Trgovinsko-ugostiteljska škola Leskovac), drugo Dušan Blagojević i Marija Trajković (Ugostiteljsko-trgovinska škola Niš) i treće Aleks Baltov i Božidar Manasijev (Progesinalna gimnazija po turizam Ćustendil).

I u kategoriji inovacija prvi su bili Dušan Blagojević i Marija Cvetković (Ugostiteljsko-trgovinska škola Niš), drugo mesto pripalo je Milošu Ćirtiću i Vuku Stojkoviću (Ekonomsko-ugostiteljska škola „Vožd Karađorđe” Velika Plana), a treće mesto u ovoj kategoriji podelili su Nemanja Pavlović i Stefan Jovanović (Trgovinsko-ugostiteljska škola Leskovac).

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare