Leskovački SNS obeležio slavu

LESKOVAC

Članovi i funkcioneri stranke u prisustvu simpatizera, prijatelja i koalicionih partnera proslavili su stranačku slavu svetu Petku. Protonamesnik Vladan Ranđelović u svojoj besedi istakao je najpre da je Bog kazao gde su skupljeni dvoje ili troje u njegovo ime i on je sa njima.


„Nas je ovde, hvala Bogu, mnogo više. Ja sam u Leskovcu od 2005. godine i znam kako je narod živeo, jer smo svakog dana sa narodom. Danas je, hvala Bogu, mnogo bolje i raduje me i ponosan što smo u Leskovcu. Drago mi je što upravo ovih dana slavimo pet vekova postojanja jašunjskog manastira, jer ko se brine o svetinjama, brine se o budućnosti i o svom spasenju. Ja znam taj manastir kada je tu bila samo jedna mala crkvica, puno zelenila, šume i mnogo skrivenih tajni. Danas je to jedna velelepna svetinja koja nam govori i svedoči o tako malom mestu, ali centralnom duhovnom svetilištu. Drago mi je da se duhovno sve više budimo, jer ljudi kažu „Čuvaj se čoveka koji nema Boga u sebi, a beži iz mesta koje gde crkve nema.“


Domaćin slave Bratislav Pešić rekao je da su skromnost, smernost i gostoprimstvo uvek krasile ovaj dom i preneo slavu sledećem domaćinu, Milošu Cvetanoviću.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Борићемо се за Србију
Борићемо се за Србију
6 godine pre

Господо ви сте нас Косметске Србе прогнали из сопствене државе, починили сте геноцид према сопственом народу по свим елементима геноцида и оставили сте Нас на немилост убицама и трговцима људским органима. Хвала Ана, хвала Ацо, Хвала Ивице и Хвала СНС-у и СПС-у што сте проданим србима дали дозволу да положе заклетву тачију и рамушу.