Japanci donirali auto-smećar za Vlasotince

VLASOTINCE

Prvi sekretar Ambasade Japana u Beogradu Masajoši Jamato predao je zvanično ključeve od radnog vozila auto-smećara, koji je stigao kao poklon od strane naroda Japana.

Put do ovog poklona nije bio baš ni malo lak, jer su umešni ljudi iz JKP ,,Komunalac” sačinili projekat koji je u konkurenciji 400 projekata dobio najviše ocene, i samo osam opština u Srbiji uspelo je da zavredi ovaj poklon koji je vredan 58.000 evra.
Radno vozilo auto-smećar je i ujedno specijalno vozilo, koje je pogodno za iznošenje smeća iz uskih i nepristupačnih ulica, što je do sada činjeno traktorima, tako da će iznošenje smeća biti puno efikasnije i tamo gde je bilo nepristupačno.

– Veoma smo srećni što smo stigli u vaš grad ovako lepim povodom, i što smo vam podarili vozilo koje vam je bilo neophodno za vaš rad u očuvanju zdrave životne sredine, što sam mogao da primetim već danas. Iskreno se nadam da ćemo i dalje sarađivati na zadovoljstvo naša dva prijateljska naroda -. rekao je Masajoši Jamato, prvi sekretar Ambasade Japana u Beogradu.
Biranim rečima predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović zahvalio se na donaciji naroda Japana, a to isto učinio je i direktor JKP ,,Komunalac”, Svetislav Petrović, koji je još rekao:
– Dobili smo ono vozilo koje nam je upravo bilo preko potrebno i rezultati rada sa ovim vozilom na terenu već sada su vidljivi.
U znak zahvalnosti, predsednik opštine Zoran Todorović, darivao je uvaženog gosta iz Japana prigodnim poklonom, slikom sa motivima Vlasotinca

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare