Leskovačke fudbalske turbulencije

LESKOVAC

Na samom početku prolećnog dela fudbalskog prvenstva u fudbalskom Leskovcu došlo je do ozbiljnijih turbolencija.

Posle subotnjeg kiksa na svom terenu, i neočekivanog poraza od bojničke Puste reke, rukovodstvo lidera na tabeli zone ,,Jug” leskovačke Dubočice, smenila je dosadašnjeg šefa stručnog štaba Miluna Pejića. Ovim potezom klupsko rukovodstvo svakako je uzelo vruć krompir u svoje ruke, i vreme koje je pred nama, najbolje će pokazati svu svrsishodnost ovog i ovakvog poteza.

Problemi u nekada perjanici klupskog fudbala na jugu Srbije, nisu od juče, i oni su recidivi mnogih loših poteza u samom klubu i vuku korene iz prošlih vremena.

Umesto da se išlo u susret problemima i da su oni bili rešavani na vreme, mnogo je onih koji su bežali od rešavanja i sve su to odlagali za, navodno, bolja vremena.
Pravo na kritikovanje ima samo onaj koji može pomoći, i zato fudbalski Leskovac s pravom očekuje da Dubočicu povede u pravom smeru, upravo onaj, koji, u ovom trenutku, objektivno, može najviše da pomogne.
I u Gradskom fudbalskom savezu Leskovca nema mira.

Dosadašnji predsednik ove fudbalske asocijacije, Zoran Đorđević, podneo je, na današnjoj sednici Izvršnog odbora ostavku iz ličnih razloga.

Odluku sada bivšeg predsednika Đorđevića i ne treba posebno komentarisati. Jer, kako je došao na ovu funkciju, tako je sa nje i otišao.
Obaveza je kancelarije GFS Leskovca , a pre svega generalnog sekretara Milovana Glušca da organizuje i sprovede na pravi način i u duhu propisa viših fudbalskih instanci vanrednu sednicu Skupštine Gradskog fudbalskog saveza Leskovac, koju je Izvršni odbor GFS Leskovac zakazao za 4.april, na kojoj će biti izabran novi predsednik, kao i ostali organi saveza.

Vlastimir Stamenković

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare