Leskovac: Umesto za prijem novac daju za decu obolelu od raka

 

LESKOVAC

Grad  Leskovac  će  novac planiran za organizovanje svečanog prijema povodom Dana državnosti donirati Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka – NURDOR, sapšteno je danas iz kabineta gradonačelnika Leskovca.

Grad Leskovac kao društveno odgovorna jedinica lokalne samouprave opredeliće finansijska sredstva koja će biti utrošena za projekat od regionalnog i nacionalnog značaja – Izgradnja novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja pri Klinici za dečije interne bolesti u Nišu, dodaje se u saopštenju .

 

Gradonačelnik leskovca Goran Cvetanović uputio je I poruku povodom Dana državnosti

„Danas kada Srbija obeležava Dan državnosti u sećanje na Sretenje 1804. kada je počelo oslobađanje od Turske, i isti datum 1835. kada je donet prvi moderni ustav Srbije, koristim priliku da svim sugrađanima čestitam ovaj praznik.

Obeležavajući današnji datum, s ponosom se prisećamo dugog puta borbe za samostalnost koji su naši preci morali da prođu tokom istorije.

Sećanje na takvu prošlost obavezuje nas da u sadašnjosti neumorno radimo kako bi omogućili razvoj Leskovca i Srbije.

Razvoj koji, naravno, ne bi bio moguć bez naših građana koji nam pružaju podršku i u kojima nalazimo pouzdanog partnera. Verujem da će tako biti i nadalje, jer samo zajedno možemo uspeti da Leskovac učinimo gradom koji svakom od nas pruža šansu.

Još jednom čestitam Dan državnosti predsedniku Republike Srbije Tomislavu Nikoliću, predsedniku Vlade Republike Srbije Aleksandru Vučiću i svim građanima,“ navodi se u poruci Cvetanovića.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare