Leskovac u slici

LESKOVAC

 

Trotoar u Mlinskoj ulici , kojim, zbog stubića i snega, može da se prodjer samo usko stazom.

 

Neočišćena parking mesta na Niškoj ulici, preko puta zelene pijace, na kojima se, inače, naplaćuje parkiranje.

 

 

 

 

Put izmedju prigradskog naselja Mira i sela Vinarce .

Ulica na izlazu iz Leskovca , pored Svetoilijskog groblja i ulaz u selo Donja Jajna, koje se nalazi na par kilometara od Leskovca. Ove tri fotografije je naš čitalac snimio u vreme vikenda.

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Raca
Raca
7 godine pre

Toliko je dobar taj tender za zimsku službu da su pare potrosene ima pare samo jos za dva kruga oko grada da prođe kamion. A sela ? Kad ogreje sunce. Ćute kao miševi niko ne snosi odgovornost . Dajte bre javno kazite koji su prioriteti kolko je potroseno soli rizle . Jos kolko para ima iz tog ugovora. IZAĐITE IZ TE MIŠJE RUPE

Raca
Raca
7 godine pre

Direktor direkcije treba da ide u Hollivud . Čovek je u problemu svi ga napadaju kako je nesposoban a niko da ga sažali . Čovek mnogo radi nema vreme da se ošiša i obrija a vi ste zapeli sneg sneg led. Saće sunce strpite se.

Afro stajl
Afro stajl
7 godine pre
Odgovori  Raca

Izvinite, ali direktor je rabarušen namerno, nosi dužu kosu jer je umetnIk sa veliko “I”.

Mira
Mira
7 godine pre

Jos na putu ka Bojniku,okolna sela katastrofa… firme koje ciste puteve samo prodju ulicama ne radeci nista…sramota prepusteni smo sami sebi da se snalazimo lako znamo i umemo..bitno da se dzepovi u opstini pune a za gradjane nema ko da brine..

gde su sad?
gde su sad?
7 godine pre
Odgovori  Mira

Hajde sad da direkcija izlozi spisak po kom redosledu je poslednjih mesec dana izvodjac rasciscavao ili je imao prazan hod. Dakle, ako se sneg ne cisti kod Vas, mora de se cisti negde, pa neka obaveste gde je sve to i u kom trenutku, valjda postoji satnica. Samo da nije prasetina u kafanu za stolom u prijatno drustvo, a izvodjac ne radi svoj posao, jer nema nikog isred grada da ga tera i kontrolise. Pa tome sluzi direkcija, ako je uopste imamo i ja mislim da penale treba da plati direkcija i to iz budzeta tako sto grad nece da im uplati pare za vrsenje ovog posla. Jer dabe skupstina usvaja nekakve operativne planove kad je sve formalnost jer niko nikada nije prozvao na odgovornost za nesprovodjenje planova.

Alek
Alek
7 godine pre

Stanovnici Mlinske ulice ,ali i oni koji njome prolaze se pitaju čemu služe postavljeni stubovi? Ne može da prodje jedna osoba sa kisobranom , ne mogu da prodju dečija kolica…o dvema osobama da ne govorimo , a i neko malo deblji ne može da se proviče izmedju kuća i tih stubova .Otežano je kretanje i onda kada nema snega . A kada govorite o snegu , ne znamo zašto se iz prometne Mlinske ulice ne ukloni sneg pored ivičnjaka i na onako trotoaru, traktorom , kamionom ili čime god … Sramota za Grad Leskovac.

tolerancija na grbacu gradjana
tolerancija na grbacu gradjana
7 godine pre
Odgovori  Alek

Ideju za stubice je dobio direktor koji je zahvaljujuci gradjanima i direktorskom mestu imao para da putuje po Nemacku kod devojke kojoj 3 godine nezakonito cuva radno mesto na budzet usred racionalizacije opet na trosak gradjana, ciju je majku ubacio u pravobranilastvo na grbacu gradjana, kojem se klanja gradonacelnik zbog sitnih paznji koje mu direktor poklanja na teret gradjana, pa ideje tipa lijane, lapidarijum, gradski trg, zimsko odrzavanje, njemu gradonacelnik uvek oprosti, iako direktor nijedan posao nije uopste zavrsio ili ga nije zavrsio na vreme, niti kako treba. I to njihovo druzenje placaju opet gradjani.