Leskovac dobio priznanje „Zlatni ključ”

LESKOVAC

Na Petom dunavskom biznis forumu, koji je pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije i Vlade Vojvodine održan u Novom Sadu, Leskovac je dobio priznanje „Zlatni ključ“ kao lokalna samouprava koja iza sebe ima odlične rezultate u ekonomskoj, privrednoj i kulturnoj promociji grada.

Gradonačelnik Goran Cvetanović je, na konferenciji za medije posvećenoj  ovome,  rekao da ta  manifestacija ima za cilj da prikaže sve ono što je urađeno u prethodnom periodu.

zlatni-kljuc-1

„Leskovac, jasno je, ne pripada Dunavskom slivu, ali smo priznanje dobili zbog dobrih rezultata i jedini smo grada van područja Vojvodine i regije Dunavskog sliva koji je dobio ovo priznanje. Važno je da se naprave planovi za buduću saradnju država koje pripadaju dunavskom slivu sa onima koje nisu na Dunavu, ali žele da se povezuju, razvijaju i unapređuju, gde svakako pripada i naš grad. Ideja Dunavskog biznis foruma je ideja povezivanja, okupljanja što više energije, finansijskih sredstava i projekata koji će se realizovati ne samo u Vojvodini, već na teritoriji cele zemlje. Samo kroz zajedničko nastupanje i ujedinjeni oko dobrih ideja i projekata, kroz saradnju javnog i privatnog sektora, a ne kroz sukob, možemo da popravimo privredni ambijent i sveukupni ambijent u našoj državi i društvu.“

Medijima je prikazan I petominutni film kojim je Leskovac promovisan na Petom dunavskom biznis forumu.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Komisija za ocenu gluposti
Komisija za ocenu gluposti
7 godine pre

Dobio ključ da udari katanac kad se ugasi svetlo…