putlocker movies

istanbul escort iptv pulibetpulibet

Leskovac opet član Predsedništva SKGO, kabinet hvali gradonačelnika

BEOGRAD

Na 45. izbornoj skupštini Stalne konferencije gradova i opština (SKGO), koja je održana juče u Beogradu, grad Leskovac izabran je za člana Predsedništva SKGO-a, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Leskovca.

Gradu Leskovcu i gradonačelniku Goranu Cvetanoviću ove je treći uzastopni mandat u Predsedništvu SKGO, navodi se u ovom saopštenju.

“To je još jedna u nizu potvrda da grad Leskovac na čelu sa gradonačelnikom Cvetanovićem, nastoji da stvori okruženje koje će biti pogodno za privredno-ekonomski razvoj, ali i za stvaranje boljih uslova u mnogim drugim oblastima kako bi se izašlo u susret potrebama svih stanovnika”, smatraju autori saopštenja iz kabineta gradonačelnika.

U nastavku saopštenja se navodi koja je sve priznanja dobio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ali ne i šta je , u medjuvremenu, od priznanja i projekata dobio grad Leskovac.

“U 2017. godini, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je na Skupštini Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj ponovo izabran i za člana Upravnog odobra ove organizacije, a zahvaljujući podršci predsednika opština i gradova Jablaničkog i Pčinjskog okruga, kao i poznatih kompanija, u ovoj godini izabran je iza predsednika Skupštine Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Prvi čovek Leskovca Goran Cvetanović odlikovan je ordenom Svetog Save drugog stepena koji mu je uručio patrijarh srpski Irinej.

Sva ova priznanja obavezuju da još više radimo na stvaranju boljih uslova za život građana i građanki Leskovca”, saopštavaju iz kabineta gradonačelnika.

Na rečenoj  sednici je za člana Predsedništva SKGO izabrana i opština Medvedja.

Članovi Predsedništva su još Niš i Svrljig, iz bližeg okruženja.

Ostali članovi su : Beograd, Bogatić , Pećinci , Užice, Novi Sad, Kruševac, Čačak, Vrnjačka Banja, Zaječar, Požarevac ,
Kragujevac , Pančevo, Smederevo, Mladenovac  , Subotica, Bačka Palanka, Aranđelovac, Savski Venac (Beograd) i Sombor.

Prema Statutu SKGO Predsedništvo ima dvadeset četiri člana , predstavnike dvadeset tri grada i opština a dvadesetčetvrti član je generalni sekretar SKGO po funkciji.

SKGO pribavlja sredstva od članarine, dobrovoljnih priloga, donacija i poklona, sponzorstvom, reklamama i na drugi zakonom dozvoljen način.

 

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o