Krkobabić u Vranju

VRANJE

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i ministar za brigu o selu u Vladi Srbije Milan Krkobabić danas je posetio Vranje. Povod je „Karavan PUPS-a 2021. – Srbijo, i ovo je Srbija“,  kome prisustvuju predstavnici opština Jablaničkog i Pčinjskog regiona.

Politika PUPS-a je jednostavna – da brinemo o redovnim i sigurnim penzijama, koje omogućavaju dostojanstven život. U Srbiji imamo 110 odbornika, u svim većim gradovima i odborničke grupe, tako da će zajedno sa njima građani moći da definišu svoje predloge i da se izbore u lokalnim samoupravama. Izborićemo se, ako smo zajedno – poručio je Krkobabić i naveo da odbori PUPS-a postoje u 21 opštini i pet gradova u četiri okruga.

Vrata 134 gradska i opštinska odbora PUPS-a širom su otvorena za sve građane Srbije. Mogu da dođu da popričaju, da otvore dušu, da izlože svoje probleme, a onda ćemo zajedno da definišemo predloge i da se za njih borimo u lokalnim samoupravama, Pokrajini i u skupštini Republike Srbije, rekao je Krkobabić u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare