KRIVIČNE PRIJAVE ZBOG KRADJA

NIŠ

 

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su, u dane vikenda, podneli  pet krivičnih prijava, u redovnom postupku, protiv tri osobe i maloletnika, koje su zatečene u izvršavanju krivičnih dela krađa i teška krađa.

 

Policija je, sinoć, u Nišu, oko 01,00 čas, prilikom obavljanja redovnih aktivnosti, uočivši osobu koja je pokušala da ukrade akumulator iz vozila marke ”jugo”, brzom reakcijom  sprečila izvršioca u krađi. Takođe, policija je, u toku proteklog vikenda, u Nišu, oko 02,00 časa, na dve odvojene lokacije, zatekla još dve osobe koje su pokušale da obiju putnička vozila.

 

Efikasnim radom policija je, u petak , oko 04,00 časa, u Merošini,  u poljoprivrednoj apoteci uočila maloletnika koji je pokušao da ukrade sredstva za prskanje voća i daljim operativnim radom, rasvetlila sedam krivičnih dela krađa i teška krađa. Sumnja se da je on, od početka ove godine, obijao porodične kuće i prodavnice.

 

Protiv tri osobe biće podnete krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, a protiv maloletnika višem javnom tužiocu za maloletnike u Prokuplju

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare