Krala novac pacijentima na hirurgiji

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu protiv pedesetjednogodišnje žene iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela krađa.

Sumnja se da je ona u prethodnom periodu u Opštoj bolnici od pacijenata, koji su bili zbrinuti na odeljenju hirurgije, ukrala novčanike sa ukupno 790 evra i 35.600 dinara.

4
Ostavite komentar

avatar
4 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
3 Autor komentara
MikiPecaHirurgiia Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Miki
Gost
Miki

Razumem ovakve komentare jer informacija nije kompletna. Ali, na osnovu nekog vazeceg zakona, policija skriva identitet, tako da novinari ne mogu da pisu otprilike. A mislim da je JUGpres ovo objavio na osnovu informacije iz policije. I tako u krug, a obicni citaoci ne dobiju valjanu informaciju.

Peca
Gost
Peca

I šta sad posle ove rekla – kazala informacije da mislimo? Da li je lopovka radnica, med. sestra sa hirurgije? Zašto se ne objavi ime kad je evidentno da je krala, nema šta da vas tuži? Sad da sumnjamo na sve sestre sa hirurgije. Možda je krivo obezbeđenje koje na odelenje pusta svakog. Možda je neka narkomanka ili pijandura sa neuropsihijatrije? i jož 1000 možda, a sve zbog “informisanja” …

Hirurgiia
Gost
Hirurgiia

Sta ce biti sa radnicom otkaz sta ili nikom nista

Hirurgiia
Gost
Hirurgiia

Da li je gospidja rsdnik ustanove gde radi ili ne

Проститутки Бишкека