Kosovska policija: U selu Mogile sukob posle svađe oko kućnog ljubimca

GNJILANE-VITINA

U selu Mogile dogodio se sukob posle svađe dvojica mladića iz srpske i albanske zajedice oko kućnog ljubimca, rečeno je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress u Kosovskoj policiji u Gn jilanu.

U policiji navode da je maloletni Albanac, koji je učestvovao u sukobu, po nalogu tužioca, zadržan u periodu od 24 sata i protiv njega je podneta krivična prijava za krivično delo „laka telesna povreda“, dok je protiv druge osobe (srpski mladić koji je u bolnici , prim JUGpress) podneta krivična prijava i za krivično delo „povreda lake telesne povrede“ a predmet protiv njega vodiće se u redovnom postupku u Osnovnom tužilaštvu.

U Kosovskoj policiji navode da je 02.03.2023, oko 13:00 časova, Regionalna policijska uprava Gnjilane-Klokot primila informaciju o slučaju u selu Mogile, opština Klokot.

“Jedinice hitne policije reagovale su u ovom slučaju i na osnovu dostavljenih informacija, zaključeno je da su dve osobe, nakon trenutne svađe oko kućnog ljubimca (psa), učestvovale u fizičkom obračunu. L.E., maloletnik (2006. godište, kosovski Albanac muškarac) i B.D., (2003. godina, kosovski Srbin), zadobili su telesne povrede. B.D., upućen je na lečenje u Pasjan, dok je L.E., nakon ukazane prve pomoći u Vitini, upućen u Regionalnu bolnicu u Gnjilanu”, saopšteno nam je iz policije.

Policija ovaj slučaj vodi u koordinaciji sa državnim tužiocem.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare