Kontrolisan rad Kantarovih kockarnica

VRANJE

Kako OK Radio saznaje, na nivou Pčinjskog okruga 1. novembra sprovedena je detaljna kontrola rada rada kockarnica “Colloseum”, vlasnika Dejana Nikolića Kantara.

Foto:OK radio

Foto:OK radio

Kako se navodi u policijskom izveštaju, u Bujanovcu su izvršene kontrole objekta “Colloseum Bet” za igre na sreću i pronađena su pet aparata za priređivanje igara na sreću i na licu mesta zatečen jedan radnik. 

On je dao na uvid dokumentaciju, ali je ustanovljeno da se serijski brojevi iz rešenja ne slažu sa serijskim brojem na aparatima

.

Policija u Vranju je obišla 4 lokala koji posluju u okviru “Colloseum game DOO”, kao i jedan u Vranjskoj Banji. 

Utvrđeno je da kockarnice  nisu radile o čemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju.

Kontrola kockarnice “Colloseum game” u centru Bosilegrada pokazala je da ona ne radi.

Policija je u Preševu utvrdila da su objekti zaključani, a u Vladičinom Hanu u kockarnicama su zatečene radnice koje su čistile objekat.

U Surdulici je kontrolom utvrđeno da kockarnice ne rade – navodi se u izveštaju.

Inače, Uprava za igre na sreću je donela rešenje br. 424-01-00020/2019-02/O od 30. avgusta 2022, kojim se firmi   „Colosseum Game“  oduzima odobrenje za priređivanje posebnih igara na sreću“.

U objavljenom rešenju na sajtu Uprave navodi se da je u kontroli utvrđeno da je firma prestala da ispunjava zakonom propisane uslove za odobrenje za priređivanje posebnih igara na sreću na automatima.

Rešenjem Uprave za igre na sreću oduzete su mu sve dozvole. 

Izvor: OK Radio

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare