Konkurs za izbor najboljih u vranjskom sportu 

VRANJE

Komisija za izbor najboljih u vranjskom sportu raspisala je Konkurs za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2023. godinu. Po šezdeseti put biraće se najbolji, kako u takmičarskom, tako i u školskom sportu Grada Vranja i masovnoj fizičkoj kulturi, saopštili su iz Gradske službe za odnose s javnošću Grada Vranja.

Konkurs za Izbor najboljih u vranjskom sportu za 2023. godinu biće otvoren do 15. januara 2024. godine. Do navedenog datuma, klubovi, društva, savezi i sportske organizacije, kao i osnovne i srednje škole  iz Vranja, i sva fizička i pravna lica treba da dostave svoje predloge u pisanoj formi, sa obrazloženjem o postignutim sportskim rezultatima u 2023. godini, kratkom biografijom predloženih kandidata i zaslugama istaknutog sportiste za vranjski sport.

Konkursnu dokumentaciju za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2023. godinu potrebno je dostaviti na adresu: Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje grada Vranja, Komisiji za izbor najboljih u sportu, preko pisarnice Gradske uprave.

Izbor najboljih u vranjskom sportu za 2023. godinu organizuju Grad Vranje i Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje. (kraj) DC/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare