Konkurs za 60. Oktobarski likovni salon 2022.

LESKOVAC

Leskovački kulturni centar raspisuje

K O N K U R S

za 60. Oktobarski likovni salon 2022.

Leskovački kulturni centar raspisuje konkurs za ovogodišnji 60. Oktobarski likovni salon. Pozivamo sve zainteresovane likovne, primenjene i multimedijalne umetnike da prilože svoje radove za ovu tradicionalnu izložbu. Pravo učešća imaju svi stvaraoci sa teritorije grada Leskovca, kao i autori iz regiona, bez obzira na njihov profesionalni status. Selekciju radova i odluku o nagradama za tri najbolja rada doneće stručni žiri, a rezultati i termin otvaranja izložbe biće objavljeni na sajtu i fejsbuk stranici Leskovačkog kulturnog centra. Konkurs je otvoren do 13. oktobra 2022. godine.

Autori mogu da prijave najviše tri rada koji se po formi i sadržini mogu izložiti u Galeriji Leskovačkog kulturnog centra. Obaveza učesnika je da prijavu za konkurs dostave u elektronskoj formi. Prijava treba da sadrži lične podatke, kontakt, fotografije radova koji se predlažu za izložbu i kratku biografiju, takođe u elektronskoj formi. 

Radovi se mogu doneti lično svakog radnog dana od 9 do 14 časova ili poslati poštom na adresu:

Leskovački kulturni centar, Bulevar oslobođenja 101, 16000 Leskovac, sa naznakom “Za Oktobarski likovni salon”.

Kontakt osoba za prijem radova: Ivan Mladenović, tel: 064 803 2820.

Kontakt osoba za on line prijave: Ivana Ristić, tel: 064 876 3390;

e-mail: ivana.ristic1@gmail.com.

Posle zatvaranja izložbe, autori su u obavezi da primljene radove preuzmu u roku od sedam dana. Radove koji nisu izabrani za izlaganje, autori mogu podići u roku od sedam dana nakon završene selekcije. Organizator ima pravo da odabrane radove objavi u katalogu i medijima.   

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare