Konkurs “Magija je u rukama nastavnika”

NIŠ

  Konkurs za izbor najboljih primera nastave na daljinu pod nazivom „Magija je u rukama nastavnika“ otvoren je do 31. maja 2020 godine.

                                       „Imajući u vidu da pokazana inovativnost u izvođenju nastave u promenjenim uslovima zaslužuje široko društveno priznanje, pozivamo sve nastavnike i stručne saradnike u državnim ili privatnim osnovnim i srednjim školama koji su u proteklih godinu dana imali vodeću ulogu u osmišljavanju i izvođenju određenog oblika nastave na daljinu da učestvuju na Konkursu tako što će najkasnije do 31. maja 2020. popuniti onlajn formular na stranici https://jpd.rs/konkurs i priložiti kratku prezentaciju“, navodi se u tekstu konkursa.

                                       Stručni žiri izabraće najmanje tri najbolja primera nastave na daljinu koji će biti nagrađeni na osnovu unapred definisanih kriterijuma, uz mogućnost dodeljivanja i dodatnih priznanja. Posebna nagrada publike biće dodeljena na osnovu onlajn glasanja publike na stranici https://jpd.rs/online-nastava. Osim toga, svi istaknuti primeri biće uvršteni u jedinstvenu javnu bazu najboljih praksi nastave na daljinu.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
DS Propo
DS Propo
4 godine pre

“inovativnost u izvođenju nastave u promenjenim uslovima zaslužuje široko društveno priznanje…”
Ma kako da ne. Mnogi nastavnici su “inovativni” taman kolko su i popovi ili panduri.
Naravno, čast izuzecima, prepoznaće se sami.
Kao i oni drugi.
Ovim drugima dajte smesta sva društvena priznanja i nemoj da mi ih slučajno pomešate.