Koncert Željka Bebeka u niškoj Banovini večeras

NIŠ

               Nakon 25 godina, niška publika je spremna da večeras ugosti jednog od najpopularnijih i najdugovečnijih pevača na ovim prostorima, Željka Bebeka, koji će održati samostalni koncert u dvorištu Univerziteta, zgrada Banovine, od 21 sat.

              Koncert će ponuditi presek bogate muzičke solo karijere Željka Bebeka, kao i hitove grupe „Bijelo dugme“ sa kojom je ovaj umetnik snimio osam studijskih albuma.

             Interesovanje publike za koncert ne jenjava, a kako bi svi koji su odlučili da uživaju u preseku bogate muzičke karijere Željka Bebeka kao i hitova grupe „Bjelo dugme“ osigurali svoje mesto, preporuka organizatora je da reaguju što pre sa kupovinom karata. Na prodajnim mestima ostao je jako mali broj karata, dok će samo deo karata biti ostavljen za prodaju i na sam dan koncerta s obzirom na to da je najavljena publika i iz okolnih gradova.

          Prvi pevač legendarne grupe „Bjelo dugme“ ne krije oduševljenje za nastup u Nišu koji će, kako je najavio, biti pun emocija:

           „Želim da otpevam što više pesama i da podsetim publiku na svoj bogat muzički opus i nadam se da će moj koncert biti pun emocija i energije koju niška publika uvek dobro prihvati“, naveo je Bebek.

           Karte se mogu kupiti u muzičkoj radnji “Vintage Shop”  od 10 do 21 čas i u Beer bar-u “Ministarstvo”  od 17 do 01 čas.

           Deo karata, za najavljene fanove iz drugih gradova, biće ostavljen i na ulazu, a blagajna će u Banovini u Šumatovačkoj ulici raditi večeras od 18 do 21 sat.

                                                                               

(Autor fotografije: Mislav Žabarović)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare