Kompanija “Mocart” donirala opremu “Naisi”

NIŠ

 

Najbolje niške rukometašice iz kluba  “Naisa” danas su na dar dobile po dva kompleta opreme od kompanije MOZZART. Donacija dresova uručena im je na uplatnom mestu ove kompanije u Nišu.

.Kao društveno odgovorna firma kompanija Mozzart je  da podržava mlade sportiste i donacijom sportske opreme olakša njihov put ka uspehu.

“Naisa je sasvim logičan izbor ne samo Mozzarta nego  građana Niša. Devojke su sjajne I pokazale su odličan rezultat I bilo je prirodno da se jedna velika kompanija okrene ka njima . Ovo je naš doprinos njihovim budućim rezultatima , budućem radu i razvoju nekih novih šampiona . One su ponos ovog grada . Mi želimo da to tako I ostane I da neke nove šampionke budu u njihovim redovima a ova donacija bi trebalo da bude samo još jedan od podstreha za bolje uslove za rad”, rekla je PR Mozzarta Sonja Savić

Ovaj niški klub se takmiči u Superligi Srbije, a ove sezone zabeležila je petu pobedu u nizu. Nišlije su posebno ponosne na svoje rukometašice, a to potvrđuje i priznanje za najbolji niški klub u 2016. godini. Kao vodeći sportski klub u gradu, „Naisa“ pomaže školama u organizaciji nastave rukometa i tako ulaže u decu i njihovo zdravlje

Ženski rukometni klub „Naisa“ osnovan je 1969. godine. Poslednjih nekoliko sezona nalazi se u samom vrhu domaćeg rukometa, a u minulom šampionatu bili su vicešampioni države. Svojom upornošću, borbenošću i timskim radom devojke su se izborile za mesto u Superligi Srbije, pored toga ovaj klubzasigurno predstavljaja najveći ponos grada Niša.Kompanija Mozzart, svojom akcijom „Novi dresovi za nove šampione” želela je da mlade Nišlijke u nove pobede isprati u novim dresovima.

„Veliko hvala na nesebičnoj i velikoj podršci koja nama puno znači kao klubu koji se finansira od strane lokalne samouprave. Samom donacijom doprineli ste promociji sporta koja je neophodna našem klubu kao i ostalim klubovima kojima ste pružili podršku. Naš klub je jedan od najboljih u gradu i proglašen je za sportski kolektiv grada Niša u 2016. godini. Prošle godine klub je osvojio vicešampionsku titulu i igrao EHF CUP. Još jednom veliko hvala na donaciji i nadamo se da će naš klub dostojno reprezentovati vašu kompaniju u našim narednim utakmicama i u njima zabeležiti još veće rezultate”, izjavio je Lazar Nenadov, predsednik kluba. Mlade rukometašice„Naise” obećale su da će u novim dresovima ponoviti uspehe iz prethodnih sezona.

Kompanija Mozzart će nastaviti sa svojom akcijom „Novi dresovi za nove šampione” u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicama kako bi mladi sportisti postizali što bolje rezultate.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare