Koliko košta koncertna dvorana?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Na pitanje urednice JUGpressa koliko novca je potrebno za rekonstrukciju sale u Domu JNA za koncertnu dvoranu odgovor su danas dali gradonačelnik Goran Cvetanović i direktorka Muzučke škole „Stanislav Binički“ Biljana Miljković.

GORAN CVETANOVIĆ: Ja tu informaciju nemam, možda je ima direktorka. Mi smo konkurisali, pravili prekograničnu saradnju sa Bugarskom, i dalje radimo na tome…

BILJANA MILJKOVIĆ: Konkurs za renoviranje koncertnog prostora bivšeg Doma JNA je otvoren. Muzička škola je preko IPA fondova međunarodne saradnje konkurisala, predala projekat u označenom roku, i sada se očekuje realizacija, u stvari odobrenje ili neodobrenje. Sva dokumantacija je predata u određenom roku. Mislim, ali nisam sigurna, da je suma između 250.000 i 280.000 evra u opticaju. To bi se zvalo prva faza projekta o renoviranju.

CVETANOVIĆ: Otprilike, to je početna vrednost. Vi to znate, to vam je kao i u hirurgiji, dok ne otvorite ne znate šta je i kako je. Tako je i sa građevinskim radovima. To će zaista biti biser grada, prelepo je, ali još najmanje 20-30 miliona moramo da obezbedimo, nove javne nabavke, da to bude onako kao što treba. Bitno je da smo posle dužeg vremenskog perioda krenuli u to.“

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
e svasta
e svasta
5 godine pre

Kad sam cuo da su jedva skupili 800 000 dinara, jos cu pomislim da su se zbrali da se zabave, a ne da skupe pare za kocertnu dvoranu. Oni zaboravili po sta su posli.