Kod Velikog Trnjana saobraćajka

LESKOVAC

Kod sela Veliko Trnjane danas nešto posle 17 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili teretno vozilo i automobil marke “citroen”, rečeno nam je u Policijskoj upravi.

Hitna pomoć je odvezla ljude iz automobila u leskovačku bolnicu a u ovom trenutku naši izvori nisu mogli da nam kažu koji je stepen njihovih povreda.

NASTAVAK

U saobraćajnoj nesreći kdo sela Veliko Trnjane učestvovala su, zapravo, tri vozila, saznajemo na licu mesta.

Vozač kombija koji je udario u “Citroen” , koji je meštanin ovog sela, isprićao nam je da je automobil, koji se iz pravca Leskovca kretao ispred njega, na samo tri-četiri metara pre skretanja dao žmigavac .

“Ja sam počeo da kočim i odlučio da skrenem levo. Video sam automobil koji mi je išao u susret ali mi se činilo da nije bio baš blizu. Medjutim, u trenutku kada sam počeo da skrećem levo, kola su bila ispred mene i udario sam u njih”, ispričao nam je vozać.

U kolima beogradskih registarskih oznaka su bile dve žene i dvoje dece i oni su kolima hirne pomoći prevezeni u Urgentni centar leskovačke bolnice.

Direktor Opšte bolnice dr Nebojša Dimitrijević je za JUGpress rekao da, na osnovu prvih zapažanja njih četvoro nisu zadobili povrede opasne po život ali da su detaljni pregledi i snimanja u toku.

Prati
Obavesti me o
guest
3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nikola
Nikola
11 meseca pre

Tako je to kad imate nepismene i bahate vozace. Daju zmigavac u poslednjem trenutku, a cesto ga ni ne daju, kao da ce time da ustede neki dinar jer ce da se pohaba sijalica. Sreca je sto nema poginulih. Ostaje nejasno, sta je sa tim trecim vozilom i jos bitnije, vozacem.

Driver
Driver
11 meseca pre
Odgovori  Nikola

Naravno, sve je tačno što ste naveli. Međutim, tačno je i da mnogi sa snažnijim vozilima voze kao da je put njihov, ne obazirući se na rastojanje od vozila izpred, kao i na brzinu. Pretpostavljam da kombi koji je učestvovao u saobraćajki ima tahograf (trebalo bi po nekom Zakonu o saobraćaju), pa će policija lako utvrditi krivicu. Najvažnije je da su učesnici u saobraćajki dobro.
p.s. Stvarno, šta je sa trećim vozilom? Pobegao ili…?