Zašto vranjski SNS ne “ostaje nem” na izbornu Skupštinu Narodne stranke

VRANJE

Povodom nedavnog USTOLIČENjA bivšeg i sadašnjeg predsednika i potpredsednika GrO Narodne stranke u Vranju, bilo bi sasvim očekivano da ostanemo nemi, da ova izborna skupština sledbenika Vuka Jeremića i nekadašnjeg savetnika bivšeg predsednika Borisa Tadića, nije poslužila kao izgovor za prozivku Srpske napredne stranke u Vranju”, saOPŠTIO JE sns.


“Kažemo ustoličenja jer za one koji slede ideju Vuka Jeremića, koji se, u svima poznatom snimku razgovora sa Milanom Roćenom, nekadašnjim ambasadorom Crne Gore hvali, citiramo ,,je*anjem majke Srbiji i Crnoj Gori“, u tako priželjkivanim foteljama državnih funkcija više nikada neće biti mesta.
Dužni smo i da vas upoznamo sa činjenicom da vaš tzv. LOKALNI PROGRAM RAZVOJA GRADA iz 2019. godine u kome se zalažete za Vranjsku Banju i dovođenje investitora, nikako ne podrazumeva nedavnu posetu Vuka Jeremića koja je poslužila za pokaznu vožnju porše ,,kajenom” u cilju promo bahaćenja čelnika Narodne stranke. Koliko ironije u samom nazivu!
I kao šlag na torti, tom vašem tužnom skupu se obratio, vi kažete nekadašnji načelnik Generalštaba VS Zdravko Ponoš, zapravo zet ustaškog koljača iz Drugog svetskog rata Frana Lištice i direktni učesnik u slabljenju i razoružavanju Vojske Srbije koga će Srbija večito pamtiti po topljenju tenkova i čoveka kome su strane agencije smenjivale nepodobne oficire.
Uzevši sve u obzir, ,,gromki aplauz” kojim se Info Vranjske hvale sa skupštine, je nešto čiji se odjek od izdaje Narodne stranke neće predaleko čuti!” saopštava vranjski SNS.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare