KOALICIJA „ZA PRAVEDNI LESKOVAC DEMOKRATSKA STRANKA“ : PREDIZBORNI PROGRAM U 10 TAČAKA

 

LESKOVAC

Konferenciju za medije koalicije na platou kod Robne kuće održali su Saša Stojanović, nosilac liste, i Ivica Nešić, a stranački aktivisti su građanima delili letke sa predizbornim programom ove koalicije.

Nosilac liste Koalicija “Za pravedni Leskovac”  Demokratska stranka  Saša  Stojanović danas je na štandu ispred robne kuće  predstavio deset prioritetnih tačaka predizbornog programa, koji počinje sa brigom o trudnicama i porodiljama i završavaju sa floskulom da se Leskovac više nikada ne stidi svoje vlasti i svog gradonačelnika.

„Iskreno se nadam da su ove dve nedelje, koliko je ostalo do izbora, poslednje dve nedelje koliko će SNS vladati Leskovcem. Zaokruživanjem broja 6 na listiću za lokalne i broja 2 za republičke izbore ćemo poslati Srpsku naprednu stranku i njihove koalicione partnere na smetlište istorije. Politički život Leskovca je pokazao da su protekle četiri godine protekle u jadu, beznađu, gladi. Demokratska stranka želi da, za početak, vrati nivo života naših sugrađana na period od pre četiri godine. Pre svega poručujemo penzionerima i javnim službenicima da glas za Demokratsku stranku znači povratak penzija i plata na prethodni nivo, nove investicije, nove radna mesta i mesto u kome bismo svi želeli da živimo. Podsećam da naš grad nismo nasledili od roditelja, nego smo ga pozajmili od naše dece“ rekao je  Stojanović.

Ivica Nešić, predsednik GrO Narodnog pokreta Srbije se osvrnuo na problematiku sporta u Leskovcu.

„Svedoci smo šta se dešava u sportu. Lokalna samouprava je izdvojila novac za finansiranje klubova, ali bez ikakve strategije. Košarkaški klub je ispao, rukometni je pred ispadanjem. U fudbalu imamo samo jedan klub u Srpskoj ligi, a svi ostali su ispod toga. Gde se nalazi jedna Dubočica, gde je Sloga… Gde su i Jedinstvo iz Grdelice i Vučje? Ko je tu kriv ne znam, da li rukovodstva klubova, da li uopšte ima plana šta i kako raditi? Mi želimo potpuno novu strategiju u sportu. Nije ni Jagodina, ni Surdulica, niti je Niš bolji od nas. Leskovac mora da ima prvoligaša u fudbalu i to ćemo imati za pet godina nakon što preuzmemo odgovornost 25. aprila. Grdelica i Vučje kao posebne opštine će imati svoj klub koji će moći da izdržavaju i praviti svoju strategiju za budućnost.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare