Koalicija oko SNS-a predala izbornu listu

LESKOVAC

Koalicija stranaka okupljenih oko Srpske napredne stranke predala je izbornu listu za lokalne izbore pod nazivom „Aleksandar Vučić – Za našu decu“. Na listi će se, osim kandidata SNS-a, naći i predstavnici Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera, Pokreta socijalista, Pokreta snaga Srbije i Srpske narodne partije. Listu je svojim potpisima podržalo 2668 birača, a pod rednim brojem jedan se nalazi Goran Cvetanović. On je u svom obraćanju nakon predaje dokumentacije Gradskoj izbornoj komisiji rekao je lista sastavljena od 41-og muškarca i 34 žene.

„Na listi se nalazi 14 lekara, 15 prosvetnih radnika, 6 inženjera različitih oblasti, 10 ekonomista i diplomiranih pravnika, 3 preduzetnika, 8 medicinskih sestara, 3 penzionera, poljoprivrednici, radnici, veterinarski tehničari, kuvari… Ono što listu posebno odlikuje što 45-oro njih nikada nije obavljalo funkciju odbornika, od toga 35 mladih ljudi i osoba u najboljim godinama, što je čak 60% novih imena. Lista je idealan spoj mladosti i iskustva, mudrosti i novih ideja, što se do sada pokazalo kao idealna kobinacija za naš cilj, a to je razvoj, ekonomsko osnaživanje, uzdizanje društva, kako našeg Leskovca, tako i čitave zemlje Srbije. Poslednjih godina ostvaren je veliki napredak na svim poljima, svuda oko nas su novi putevi, obnovljene škole, mesne zajednice, ambulante… Zahvaljujući tom radom građani veruju u nas i podrška koju dobijamo od njih je velika. Ujedno, zahvaljujem svima koji su juče i danas izdvojili vreme da svojim potpisom doprinesu našoj politici sa kojom izlazimo na ove izbore. Naš rad će biti usmeren na sveobuhvatnom poboljšanju života svih, kako bi naš gard bio još snažniji i kako bi naša deca ostala ovde.“

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mozak
Mozak
4 godine pre

Kakva koalicija da covek ne poveruje. Ne volim ovog Meska al nije mi jasno sta ovi oko njega misle.Da ce se provuku pored njega. Pa svi zajedno 10 glasa ne mogu da sakupe. Pejcic? Vuckovic? Savic? Ispusene mustikle. Da uvale dupe u fotelje. Kad vidim ko je koalicija pa prosto mi doslo da se sazalim na Meska. Boze ovi li misle jos da vladajh? Tesko nama.

Rilex
Rilex
4 godine pre
Odgovori  Mozak

100% si u pravu

predviđanje
predviđanje
4 godine pre
Odgovori  Mozak

Oni imaju do penzije još pet šest godina i naravno da gledaju da samo sebi udovolje platom i većom penzijom uskoro. Njih ne zanimaju građani.
Ono što je važno to je OPOZICIJA BOJKOTUJE JER NEMA PODRŠKU GLASAČA, ALI IZ ISTOG RAZLOGA POZIV NA BOJKOT NEĆE NAIĆI NA ODZIV. GLASAČI ĆE IZAĆI I NEĆE GLASATI NAPREDNE. OPOZICIJA NEMA UTICAJ NA GLASAČKO TELO. POZIV NA BOJKOT JE PUCANJ U PRAZNO.Toliko. Vidimo se na izborima.Podrška SNS pada.