Ko sve danas nema vodu u Nišu

Niš

KVAR NA MREŽI NA UGLU ULICA VOŽDA KARAĐORĐA I PRVOMAJSKE
Kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Vožda Karađorđa i Prvomajske, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u Prvomajskoj ulici na potezu od ulice Vožda Karađorđs do ulice Cara Dušana do 15 sati.
KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI VLADIMIRA ĆOROVIĆA
Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Vladimira Ćorovića kod broja 16, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.
KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U SUVOPLANINSKE ČETE
Kvar na priključnoj vezi u ulici Suvoplaninske čete br. 29, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.
KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI 1300 KAPLARA
Kvar na vodovodnoj mreži u ulici 1300 kaplata u selu Pasi Poljana, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.
KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI ALEKSANDRA STOJANOVIĆA
Kvar na priključnoj vezi u ulici Aleksandra Stojanovića br. 2-4, u naselju Ratko Jović, nužana iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 16 sati.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare