Ko su „Novi lideri“ Leskovca?

LESKOVAC

„Novi lideri“ je projekat studentske organizacije AIESEC koji se realizuje od 2006.gdine.

Sastoji se iz jednodnevnih konferencija širom gradova Srbije i završne konferencije u Beogradu.

U leskovcu će 27.aprila biti održana jednodnevna konferencije u prostorijama Omladinskog kluba,  sa početkom u 11h.

Cilj projekta je da mlade širom Srbije podstakne da postanu aktivni članovi društva i utiču na pozitivne promene u svom okruženju. „Ideja. Inicijativa. Inspiracija.“  je slogan koji opisuje put razvoja jednog lidera. Ideja je početak samog razvoja, inicijativa je neophodna da bi došlo do pozitivne promene, a inspiracija je ono što jedan lider ostavlja drugima kao podsticaj.

Ove godine bavimo se pitanjem omladinskog aktivizma i postavljamo pitanje: “Zašto čekaš druge? Samo zvezde padaju sa neba.”

U Leskovcu će nam se predstaviti preduzetnici, stručnjaci iz različitih oblasti, mladi ljudi,  lideri koji su uradili stvari kojima su pokrenuli svoje okruženje. Oni će nam ukratko predstaviti svoje uspešne priče i potruditi se da otklone sve dileme koje mladi imaju kada krenu da razmišljaju o rešenju nekog problema.

Pored sjajnih govornika, biće organizovana i radionica.

Realizaciju ove konferencije pomogli su naši prijatelji iz Kancelarije za mlade iz Leskovca. Oni su prepoznali vrednost ove konferencije kao vid neformalnog obrazovanja i značaj podrške mladima.

Konferencija je namenjena srednjoškolcima treće i četvrte godine, studentima, i svim proaktivnim mladima do 30 godina starosti.

Više informacija možete pronaći na sajtu: http://www.newleaders.org.rs/.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare