KO JE I ZAŠTO BACIO BOMBU U ZUBINOM POTOKU?

ZUBIN POTOK

 

Ispred zadnjeg ulaza Sportske hale u Zubinom Potoku rano jutros oko tri sata bačena je eskplozivna naprava a  odmah zatim čula se i duga rafalna paljba, preneli su JUGpressu meštani te srpske opštine na severu Kosova.

Stanovnici obližnjih kuća kažu da je eksplozija probudila čitav kraj.

U isto vreme kada se dogodila eksplozija   ulicom je nailazila cisterna za pranje ulica , prenose naši izvori koji  veruju da su radnici oko te cisterne možda nešto više videli i čuli.

Stanovnici Zubinog Potoka su zbunjeni činjenicom da je neko( ili neki) mogao da pridje neometano objektu u kome će se držati miting Aleksandar Vučić u svojstvu premijera Srbije.

Za njegov doček u Zubinom potoku angažovan je i dečji folklor koji će nastupati pre političkih govora.

Nedoumicu oko toga ko je, zapravo , bacio bombu i iz kojih razloga medju našim sagovornicima izaziva i činjenica da su oni koji su ranije učestvovali u sličnim akcijama, ili povezivani sa njima, takozvani „žestoki momci sa severa“ sada  u okruženju Aleksandra Vučića, spadaju u ljude od njegovog najvišeg poverenja , često ga i obezbedjuju a „odradjuju“ i izbore na terenu, kad treba „pritisnuti“ i ubediti“ što se videlo u predhodne dve godine što na izborima za mesne zajednice po Srbiji (bez Kosova) što na lokalnim izborima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare