KK ZDRAVLJE: DO POBEDE UZ PODRŠKU NAVIJAČA

LESKOVAC

Košarkaši Zdravlja u subotu na svom parketu dočekuju ekipu Mladosti iz Smederevske Palanke u utakmici 2. kola Druge lige Srbije. Početak nove sezone bio je povod i za konferenciju za medije koja je juče održana na štandu u centru Leskovcu na kome se prodaju sezonske ulaznice za utakmice KK Zdravlje Leskovac.
” Želeli smo da ovde simbolično u centru grada najavimo i novu sezonu kao i početak prodaje sezonskih karata čija je cena 500 dinara, dok će cena ulaznica za pojedinačne utakmice biti 50 dinara. Očekuje nas 13 utakmica u prvenstvu kao i dve ili tri u Kupu Srbije. Molim sve navijače koji vole klub i koji žele da nas prate u novoj sezoni da kupe godišnju kartu i da na taj način pomognu klubu. Bićemo spremni za subotu i prvu utakmicu na našem terenu i pokazaćemo da je taj poraz bio samo splet nesrećnih okolnosti “,  rekao je  direktor KK Zdravlje Leskovac Igor Stojanović.
Igrači pozivaju navijače da u subotu budu uz njih.
” Na nama je sada da posle nesrećnog poraza u Sremskoj Mitrovici stisnemo zube i da pobedimo ekipu Mladosti iz Smederevske Palanke. Pozivam naše verne navijače da u subotu dodju u što većem broju i da kupovinom ove godišnje karte pomognu klubu i time pruže podršku onome što mi radimo “,  poručuje kapiten Vladica Jovanović.
Utakmica Zdravlje – Mladost igra se u subotu u Sportskom centru Dubočica u Leskovcu sa početkom u 18:00 časova.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare