KK „Omladinac“ novi član Druge srpske košarkaške lige

LESKOVAC

 

Pobedniku letnje košarkaške lige, ekipi košarkaškog kluba „Omladinac“ , na  prigodnoj svečanosti  pehar je uručio član Predsedništva Regionalnog košarkaškog saveza južne Srbije Vladan Stojiljković .

„Verujem da ćete vrlo brzo postati dostojan reprezent leskovačke košarke i da ćete doprineti da se Leskovac ponovo pominje kao grad košarke,“ rekao je Stojiljković poželevši košarkašima “Omladinca” puno  uspeha u nastupima u višem rangu takmičenja

Direktor kluba Milan Petrović kaže da je ovo najveći uspeh kluba i da su i ambicije plasmanom u Drugu košarkašku ligu porasle.

„Naš igrački kadar je spoj mladosti i iskustva, jer smatramo da klub mora da se oslanja na juniore i kadete, kako bi imao budućnost. Stariji igrači su tu da prenesu svoje iskustvo i da pomognu mlađima u napredovanju, ali su budućnost kluba svakako mlađi igrači. Dalje, iako je sada leto, kada po običaju nema nekih sportskih dešavanja, u našem klubu se radi punom parom. Svesni smo da, ukoliko želimo da napredujemo u svakom pogledu, moramo da imamo i dobru organizacionu strukturu. Zato trenutno radimo i na tome da kroz skupštinu i upravni odbor u rad kluba uključimo još neke ljude. Radi se o mlađim osobama, koje su godinama u košarci, koji su kao igrači stekli ime igrajući za „Zdravlje“. Oni imaju iskustvo, volju i ambiciju da pomognu kako bi Leskovac ponovo bio košarkaški brend. Verujem da ćemo u tome uspeti,“rekao je Petrović.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nemanja Pesic
Nemanja Pesic
7 godine pre

Svaka cast ovom treneru, imao sam priliku da ga upoznam, sve pohvale