Kinezi zainteresovani da otvore “fabriku medikamentata za lečenje kardiovaskularnih bolesti”?!

LESKOVAC

Kinezi zainteresovani da otvore “fabriku medikamentata za lečenje kardiovaskularnih bolesti” u Leskovcu a ta fabrika će “imati i veliki značaj za dalju borbu čitavog sveta protiv virusa korona”, objavljeno je na zvaničnom sajtu grada Leskovca.

Objavljeno je da je gradonačelnik Goran Cvetanović imao prvu “video konferenciju sa potencijalnim investitorom iz Kine koji namerava da svoj novi ogranak otvori baš u našem gradu”.

Dalje se objašnjava da su “predstavnici ove kineske kompanije koja se bavi proizvodnjom medikamenata za lečenja kardiovaskularnih bolesti su izneli svoj plan, očekivanja i zahteve gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću”.

“Pored poboljšanja poslovne klime u našeg gradu i smanjenja stope nezposlenosti, otvaranje ove fabrike bi unapredile tradicionalno dobre odnose naše države sa Kinom, ali će imati i veliki značaj za dalju borbu čitavog sveta protiv virusa korona. Ovaj sastanak je protekao zadovoljavajuće, kineska kompanija je zadovoljna mogućnostima koje grad Leskovac nudi i pregovori su u toku”, navodi se u objavi.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Srčani bolesnik
Srčani bolesnik
3 godine pre

Neka hvala, znamo da je nemačka medecina najbolja. Od Kineza su nam dosta shopovi i korona.
p.s. Da ne litne Zdravlje opet?