Kampanja „Budućnost Srbije“ kreće iz Pčinjskog okruga

VRANJE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u četvrtak, 7. februara, u Vranju počinje kampanju „Budućnost Srbije“.

Za 18 sati u centru grada predviđen je susret sa građanima, kako bi predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe.

Tokom kampanje, u okviru koje će u narednih mesec dana obići 29 okruga u Srbiji, predsednik želi da na ovaj način položi račune građanima, ali i da se na terenu uveri šta je sve, kako i koliko u Srbiji urađeno od 2012. godine do danas, najavljeno je.

Najavljeno je da će sa njim doći i predsednica Vlade Ana Brnabić.

U okviru posete jugu Srbije, Vučić će posetiti Aleksinac, Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac i trasu Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dr Miggyy
Dr Miggyy
5 godine pre

Путујући караван ΛV “Будућност Србије” почео да шпарта Србијом, где ΛV разговара с народом, народ слуша он говори хвалоспеве, бајколажи, а главна тема су му Ђилас, Јеремић и Обрадовић. Уместо што шири причу о лоповству, како има истинита сазнања, што их не препусти полицији, тужилаштву и судству и нека се суоче са истином. Ако мисли да причама о њиховим крађама ће забављати народ, вара се. Тај се народ заситио баљазгањима у живо или медијима. Уместо да прича о “надуваним” инвестицијама и промашајима, о напустања земље млађих стручних кадрова (више од 30.000 годишње), које утиче на смањењу процента незапошљених и на недостатак инжењера, лекара и медицинског особља у земљи, о афричком стандарду становништва. Нестручна градња путева, лоша процена градње, тунели са недовољном висином, неквалитетна градња, пролонгирања рокова, тобоже због промашаје предходних власти, а они дрмају Србијом већ седам година. Све изречене реченице његови кловнови понављају редом као папагаји, недајући саговорницима уста да отворе (емисије: “Упитник”, “Да можда не”, “Ћирилица” и др). Дал’ ће речи народу да је земљу задужио за више од 12 милијарди евра, где су утрошене паре од отете пензије (800 милиона евра), запошљавање са пропусницом чланске картице странке, људе са купљеним дипломама, плагираних доктората, запостављање стручност, а форсирање чланства, подаништва, шлихтање, климоглавство и увлакаштво. Када се кампања заврши, избори прођу, остало остаје по старом.