Kako se to radi u Leskovcu

LESKOVAC

I to može u Leskovcu, napraviš zgradu uz sam trotoar, postaviš stubiće ispred a onda kola firme ladno parkiraš na trotoaru ispred susedne privatne kuće , sve to na 200-300 metara od policije koja nalaže Metro parking jugu da diže kola roditeljima koji decu vode u obližnji Dečji dispanzer .

Ovaj što je sagradio zgradu radi poslove koji se plaćaju iz budžeta grada a u Dečjem dispanzeru rade lekari koji platu primaju od poreza i dospinose tih istih rodittelja, isto kao i saobraćajni policajci koji ih kažnjavaju.
Roditelje.

Malo niže niz ulicu je privatna ordinacija ispred i preko puta koje se automobili do mile volje parkiraju po trotoaru, pešaci se kreću kolovozom.

I nikom ništa.

Setite se toga sledeći put kad vam pauk odnose kola koja ste parkirali preko puta zadnjeg dela dvorišta neke osnovne škole i to za vikend, kad deca ne idu u školu .

Ili u vreme letnjeg raspusta .

Inače, ulica u kojoj se parkira ko gde stigne po trotoaru, neki i kola ostave na prodaju, je deo regionalnog puta prema Vučju i u njoj se nalaze i zgrada uprave grada i okruga

7
Ostavite komentar

avatar
6 Tema komentara
1 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
7 Autor komentara
NoceZeljkoimeDragan TralkovicPodvorčanin Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Noce
Gost
Noce

To narod zove neotesan ili sirovina a oni narod budale. I jedni i drugi su u pravu.

Zeljko
Gost
Zeljko

Moze bude interesantan naslov sa jednim sufiksom,u naslovu:kako se to gradi!?:-

ime
Gost
ime

Nema tu spasa, to je ukorenjeno u drustvo tako da bi svaka nova vlast bila samo u sprezi sa takvima. Siptari nas upropastise

Podvorčanin
Gost
Podvorčanin

Ništa bolja situacija nije ni južnjije, niz Vlajkovu ulicu (regionalan put, kako kažete):
– vulkanizeri koji svoju delatnost obavljaju na trotoaru
– trotoar kod Hemijske škole non – stop blokiran automobilima iako u školskom dvorištu ima mesta za sve
– mini market ispred koga se na trotoaru automobilima zaustavljaju kupci i okupljaju psi lutalice (pol. korektno = napušteni psi)koji između ostalog obeležavaju izloženo voće i povrće
– farbara ispred koje nema gužve i parkiranih vozila jedino nedeljom kad ne radi. Ostalim danima tu se teško mimoilaze razni šleperi za dostavu, autobusi i pešaci. Decu ne smemo da pustimo da odu do prodavnice. Takođe, ugrožena su i deca koja idu u halu sportova na razne treninge jer moraju da siđu na kolovoz i da se provlače pored parkiranih automobila koji tu voze velikom brzinom (naročito iz pravca Vučja).
Svi ovi delatnici verovatno pored poreza plaćaju i neki poseban “porez” pa ih inspekcije, kako neko napisa “sa poznatim koruptivnim šefovima” ne diraju. I vuk sit – i ovce na broju.
Da rezimiran, saobraćaj u gradu nam je u veoma lošem stanju. Pored saobraćajne policije krivicu ima i lokalna samouprava koja zarad opstanka na vlasti gleda kroz prste raznim prekršiocima zakona i odluka grada. Nadam se da će uskoro neka druga vlast makar početi da rešava ovakvo stanje koje postaje neodrživo.

Dragan Tralkovic
Gost
Dragan Tralkovic

Gospoda je napisala farbara ne to je gospodin Dragan Astra farbara on hoce i da bije pesake koji se bune i sto je najgore preti im da ce oh iseli iz grad.Sto je najgore on parkira tri njegova vozila izjutra rano musterije oko desetak vozila i nit starija osoba niti niti deca niti invalid u kolicima nemoze da prodje ali stoje najgore na trotoru istera jos i laminate i stiropore ikante sa polikolorima kad pozoves nadlezne uni udju kod njega i odu bez sankcija onda sta se to desava mozr da se pretpostavi.

Tuga od grada ...
Gost
Tuga od grada ...

U breee, pa u celom gradu se parkiraju na trotoarima… taman gradnonačelnik postavi još kilometar behaton ploča, a ovi odmah parkiraju na njima ili otvore kafiće…Poenta…za ovog na slice je nadležna komunalna policija, za Stepu takođe, za kafiće na trotoarima i behaton pločicama takođe komunalna. Nije da branim policiju, znam da saobraćajna u gradu ne radi osim kad obezbeđuje neke naprednjačke eskorte, ali svu odgovornost za ovo što ste napisali ima lokalna inspekcija (ne dozvolite da vam odgovore da nisu nadležni) sa poznatim i koruptivnim šefovima.

mile
Gost
mile

Prosetajte ulicom Stepa Stepanovic da vidite i tamo uzas od trotoara i (nazovi) biciklisticke staze.

Проститутки Бишкека