Kako izgleda nagradjeni projekat leskovačke pijace kad padne kiša?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

 

Nagradjeni projekat nove leskovačke pijace kod stare autobuske stanice ne izgleda nimalo reprezentativno u praksi u vreme kada pada kiša.

 

 

Prodavci su nam preneli da je još gore kada padne sneg jer ga vetar nanosi izmedju delova  otvorenog krova koji su arhitekte ovde primenile.

Kažu i da su više puta molili nadležne da se na mestima na kojima vise lanci sa krova , i tako “sprovode” kišu na pločnik, praveči bare , zamene klasičnim olucima ali da njihove molbi nisu uslišene do sada.

Svojevremeno je inače sa ponosom isticano da je u novembru 2016 godine žiri  25. Međunarodnog salona urbanizma u Sremskoj Mitrovici dodelio ,u kategoriji “urbanistički projekti i realizacija” treću nagradu leskovačkoj Direkciji za urbanizam i izgradnju  za projekat “Izgradnja kombinovane pijace“.

Šta li bi rekao žiri kada bi video kako to izgleda u praksi, vajkaju se prodavci i zakupci tezgi na pijaci.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
kasno je
kasno je
5 godine pre

Milenko je udarana pesnica. I Dalibor. Sa prijave. Sad je Milos udarna pesnica. Uz njih se svako oseca nadmocno, ko poznavalac, bez da zna. Postavis pocetnike, pa ih vodis, oblikujes za sebe,ko pita grad i gradjane, da li bi im vise odgovarao poznvalac svog posla, cestit i odgovoran?

Gde bi bio Leskovac, zamislite, da stvarno svuda sedi udarna pesnica.

autoritet
autoritet
5 godine pre
Odgovori  kasno je

S urbanistu brisu patos.

janko
janko
5 godine pre

pa gde je slika da vidimo kako izgleda???

Lijane, trg, pijaca zardinjere
Lijane, trg, pijaca zardinjere
5 godine pre
Odgovori  janko

Covece, jos je N.Cvetkovic govorio lele, lele kad krene voda u siju da pada. Al nisi mogo da zaustavis direktora koji iz kucu, vikendicu i dvoriste prvog coveka nije izlazio. Tako je i Zicko vrsljao. Sve sami izumi.