Kako će izgledati gradski park kad ga “preurede”

LESKOVAC

Leskovački gradski park izglčedaće kao na fotografijama koje objavljujemo kad ge “preurede” .Na njemu će, kako su još prošle godine rekli nadležni, ostati samo trideste posto zelenila.

Ostalo će biti beton.

Sve to u vreme kada se u čitavom svetu voder akcije protiv uništavanja zelenih površina.

Zanimljivo je i da planirana cena za “rekonstrukciju” ovog parka stalno raste.

12
Ostavite komentar

avatar
10 Tema komentara
2 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
11 Autor komentara
NikolaIrfan AhmedjidaPetarAntiBOTKiza Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Nikola
Gost
Nikola

U cemu su pravili ove rendere? U Minecraft-u?

Irfan Ahmedjida
Gost
Irfan Ahmedjida

Ma super,svuda samo betoncina i metal i jedan trougao travnate povrsine 3×3×2. Jasno je svima da napumpavanjem cena radova politicari uzimaju masnu proviziju od svega sto se gradi. Tako skejt park od 1500€ bude placen 33 500€. E sad zamislite kolko ce da se ugrade za “trg” jer ovo na sve lici samo ne na park. Ce iscrcamo od vrucinu leti,ni drvce ni ‘lad ni travka. Samo beton i zelezo. Bravo jos 100 puta

Petar
Gost
Petar

Gradonačelnik je i više puta naglasio da će biti 30% više zelenila.Ne razumem ljude koji su protiv gradskog trga,to u svakom većem gradu ima(gradski trg,pešačka zona).Mislim da su gradjani grada Leskovca zaslužili takav trg i da sa nestrpljenjem očekuju njegov početak i završerak radova!

AntiBOT
Gost
AntiBOT

Cena stalno raste jer se mnogi javljaju za procenat. A naslov ovog članka ne treba da glasi ” Kako će izgledati gradski park kada ga preurede” nego Kako će izgledati gradski park kada se ugrade. Možda je i autor ovo hteo i da napiše pa je zato “preurede” stavio pod navodnicima?!?

Kiza
Gost
Kiza

Koliko sam ja cuo bice 30% vise zelenila. Cak je to vise puta receno

Ja-Ja-Pa-opet-Ja
Gost
Ja-Ja-Pa-opet-Ja

Idejnim tvorcima zamisli dobro ide “fotoshop” a izgleda se razumeju i u “autocad” a ono u sta se sigurno razumeju su procenti

Djole
Gost
Djole

Nisu stručnjaci koji ga projektuju došli sa sela da gledaju drveće i travu, više preferiraju beton i asfalt, jer im je dosadilo da gaze blato.

Лепојка са оквири без пара за бизнис класу
Gost
Лепојка са оквири без пара за бизнис класу

Ovo se stvarno graniči sa naučnom fantastikom. Pogledajte samo one odvratne puzavice u Mlinskoj i Svetoiliskoj ulici. Isto tako su na slici kad su promovisаne bile fantazija. Posekose drveće i sad na sta lici. Na ništa . Ne može da se ide ulicom , nefunkcionalno , nema hlada, na stranu to sto je fakturisano ko sam djavo. Sve uništiste što dotaknete. Aman više sa beton i plocice. Pa veća bi korist bila za grad i gradjane da su uz kej posadili 20 stabla nego sto one pločiće postaviste.
Ima li neko normalan u ovu Direkciju za urbanizam i izgradnju?
A ti Savo da želim ti da provodis na plus 40C vreme u podne u ovaj park.
Modernizacija grada po svaku cenu ne znaci gomila betona. To sto neko nema ukusa i nema osnovn obrazovanje o korisnosti drveca ne treba mu dati da radi posao koji radi.
JOOOOOOOOOOJ Srbijo.

Seas
Gost
Seas

Znači “gomila betona”..jedini grad bez popločanog trga, bez pešačke ulice(popločane, ne zemljane)..trgovi(trg-trgovina) su mesta gde se kreću i druže ljudi..glavni ukras trgova su ljudi a ne drveće neznalice..drveće je za parkove i drvorede ulica nikako za trgove..neznalice konkrektna i sve oatale koji su za drveće na trgovima: vidite na hiljade slika trgova eveopskih gradova..imate internet imate google vidite slike..na trgovima nema drveća, to su mesta slobode i života gradova..ovo izgleda ne važi za ovu oalanku i oalanačkih suh nekih njenih zastupnika drveća.

Irfan Ahmedjida
Gost
Irfan Ahmedjida

Ma ne stavljaju oni beton zato sto im se vise svidja od drvece nego zato sto kosta 1000x vise. Sve zivo unistise ko kuga da je prosla iza njih! Uz primer svetoiliske obavezno dodati i ugao kod muzeja gde se oseca ogromna temperaturna razlika sad leti u odnosu na leta pre “rekonstrukcije”! Ni muva ni ker se tu ne zadrzavaju. Sta sve nece da uniste da bi se ugradili. Klupice na sirokoj carsiji 6kom 39 500€, ma super! Da li ce neko ikada da odgovara za sve te pljacke to je pravo pitanje a ne kako ce da izgleda park!

Poli
Gost
Poli

Banda. Briga njih i za trg i za park, najvažnije su im pare.

Sava
Gost
Sava

Lepo izgleda. Koliko vidim park ostaje, a ima i zelenila na ovom ruglu od parkinga. Daj boze da ga zavrse. Sto se tice cene ne razumem se i necu da komentarisem. Ima ko se time bavi.

Пpocтитутки Бишкeкa