Kad klupska administracija zataji: Vinarce bez fudbala

LESKOVAC
Fudbaleri Mladosti 1959 iz Vinarca uspeli su da se kao pobednici baraža koji je održan u FSJO stignu do višeg ranga a to je zona ,,Jug”. Na startu jesenjeg dela prvenstva žrebom je određeno da svoju prvu zonsku utakmicu igraju na svom terenu kao domaćini, a za rivala su dobili ekipu Svetlosti iz Badnjevca. U pauzi prvenstva rukovodstvo kluba učinilo je mnogo napora kako bi se ispunili svi uslovi za takmičenje u ovom rangu takmičenja. U tom poslu zaslužuju sve pohvale, ali administracija kluba je zatajila i nije nadelđnoj Policijskoj stanici prijavila odigranjae ove utakmice. Vlastimir Stamenković iz Vlasotinca kao delegat na ovoj utakmici striktno je poštovao Propozicije takmičenja i nije dozvolio da se ovaj susret odigra a u skladu sa članom 157. stav 1. tačka 6. Zakona o sportu i člana 17.tačke 3. i podtačke 1.

Propozicije takmičenja zonskih liga za 2022/2023.godinu. Naime, klub domaćin kao organizator javnog sportskog okupljanja nije imao da pokaže na uvid da je utakmica prijavljena na vreme nadležnoj Policijkoj stanici, tako da će ovaj susret najverovatnije biti registrovan službenim rezultato za ekipu Svetlosti iz Badnjevca.


Leskovačka Sloga kao domaćin savladala je komšijslu ekipu Puste reke iz Bojnika sa 4:2 u meču kome su gostujući fudbaleri posle prvog dela vodili sa 0:2. U nastavku drugog dela igre razoropadili su se fudbaleri Sloge i napravili rezultatski preokret sa konačnim rezultatom 4:2 za leskovačkog zonaša.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare