A kad će sredjivanje ulaza u Leskovac?

 

LESKOVAC

Radovi na kompletnoj  rekonstrukciji Mlinske ulice su u završnoj fazi a direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Milenko Milenković  rekao je da će do kraja godine biti uradjena i rekonstrukcija ulice Žikice Španca.

„Ovo je naš pretposlednji projekat iz programa periodičnog održavanja. Do kraja godine ostaje da uradimo rekonstrukciju ulice Žikice Španca, od bulevara Nikole Pašića do pružnog prelaza, čime završavamo ovogodišnji program periodičnog održavanja“, rekao Milenković .

Na pitanje novinara JUGpressa da li postoji ikakva mogućnost da se sredi ulaz u grad iz pravca Vlasotinca i da li može da se očekuje pomoć Republike u rekosntrukciji ove saobraćajnice, gradonačelnik Goran Cvetanović je odgovorio:

„Mi radimo na tome, uspeli smo pored nove pijace i novih lokala da u toku ove godine kompletno zamenimo asfaltni sloj i to nije bila mala investicija, koju smo realizovali zahvaljujući Vladi Srbije. Pravimo projekte, i mislim da možemo da to svedemo pod kapitalnom investicijom i tražićemo od Vlade i ministarke Zorane Mihajlović da poseti naš grad i da konkretno razgovaramo o nekim projektima, između ostalom i o ovome na šta se odnosi vaše pitanje“.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mrka
Mrka
7 godine pre

A kad misli gospidin Mesko da nastavi tamo gde je stao sa krpljenjem rupa Leskovac – Mirosevce ili ga to uopste ne zanima, ili samo kad su izbori. Sramota i to velika!

riki
riki
7 godine pre

Nisam verovao da ce i ovaj sajt postati citan, verujem i citaniji od drugih. Dokaz su ovi montirani odgovori iz partije, BOTOVI, kako li ih zovu? Vidim ovde ste privukli partije, konkurentske novinare, funkcionere, bogami bice komentara tek.

Pecika
Pecika
7 godine pre

Ma neka on sredi ulicu Zikice Spanca, pa posle kako hoce, ne mora ni da se sisa ni brija, ni vodu da pije, kako mu volja. AJ pa da docekamo i mi da prosetamo po ljudski trotoar u ovoj ulici. Izginusmo zivi

Milenko
Milenko
7 godine pre

Sa kog brda si ti prijatelju sišao? Ako je dužina kose i brada jedino što zameraš ovom čoveku onda imaš veliki problem u glavi. I otkad je muška frizura isključivo ona od 2 cm? Kažu da su se, ne tako davno, samo robijaši šišali na 2cm, i po tome bili prepoznatljivi. Ne poznajem čoveka, ne navijam ni za jedni partiju, al ti ga baš pretera!

robinson kruso
robinson kruso
7 godine pre

Da niste napisali da je direktor, mislio bi da je pobegao, podivljao sa pustog ostrva. Ne moze da napravi funkcionera od njega nikako. A samo jedno šišanje na musku friuru od 2 cm, i brijanje, bi promenilo svet. Ko zna, mozda ce divlji naterati pitome da pocnu da pustaju bradu, kosu, ko zna?