JUGpress odgovara: Da ponovimo činjenice

LESKOVAC

I, da ponovimo činjenice

  1. Prema pozivu na hapšenje Aide Ćorović na osnovu lažne vesti , odredili ste se pri kraju obe reakcije, ne na početku iako je to, zapravo, najvažnija stvar iz našeg teksta, nalazi se na njegovom početku na koji reagujete, i povod za njegovo pisanje.

2. U zapisniku se vidi ista adresa na kojoj su održavani sastnaci kao i ona koja je navedena u mejl porukama koje ste slali ispred vašeg udruženja. To što je neko naveden u zapisniku kao domaćin u ovom slučaju ne znači ništa , zar ne?

Jer i vaši članovi su se tamo izjašnjavali da su tu uspred druženja “I ja se pitam” a vi u sva tri pisma tvrdite da udruženje nije učestvovalo.

A ako su se lažno predstavljali, adresa za vašu reakciju su policija i sud, ne JUGpress.

3. To da li je neko POSLE objavljivanja tekstova na JUGpressu podneo ostavku ili uradio bilo šta aposlutno nema nikakve veze sa činjenicom da je u prvom tekstu izneta istina, koja je dokumentovana u drugom našem tekstu. I koju priznajete u trećem pismu koje smo juče objavili.

A ona glasi da su predstavnici vašeg udruženja na tim sastancima bili ispred udruženja i tako su i evidentirani. I nije bio jedan predstavnik već troje . A sastanci su održavani u dužem vremenskom periodu. I nije niko nikog “prepoznavao” već jasno piše , čak i u delu gde se udruženje navodi kao “politička organizacija”.

Sve ostalo, šta je ko sad uradio i šta će ko da radi , ili neće da radi, je apsolutno nebitno i nije ni u kakvoj vezi sa činjenicama koje smo iznosili u tekstovima.

Sem kao strategija kontrole štete ili “čuvanja nečije glave”. Figurativno rečeno, naravno.

I, na kraju, kako to da taj “ključni argument” da je neko podneo ostavku, što je, ponavljamo, apsolutno nebitno, niste upotrebili ni u prvoj ni u drugoj reakciji već posle drugog teksta u kome smo objavili i zapisanike sa dva sastanka?

Možda je rečeni saznao tek tad da je podneo ostavku? Samo pitamo.

Objavili smo tri vaša pisma na dva naša teksta i u njima, suštinski, niste rekli ništa novo ni različito.

Zato ovim završavamo prepisku na ovu temu .

Naravno, “da bi narod razumeo”, objavljujemo linkove dosadašnjih tekstova na ovu temu.

Stigo i treći odgovor

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare