JEDINSTVENA SRBIJA SAMA NA IZBORIMA U VRANJU

VRANJE
Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju u dogovoru sa centralom stranke doneo je odluku da na predstojećim lokalnim izborima izađe samostalno.
Ovo je važna odluka i za sve građane Vranja koji veruju u program lidera JS Dragana Markovića Palme. Gradski odbor JS u Vranju ovom odlukom želi svima da pokaže svoju snagu i jedinstvo a građanima Vranja da dokaže da će nakon predstojećih lokalnih izbora Palmin program biti realizovan i u Vranju.
Dragan Marković Palma nije čovek koji razvija samo Jagodinu, on je čovek koji je spreman da svojim Gradskim odborima širom Srbije pomogne da unaprede svoje gradove i opštine. Vranje godinama važi za grad bez budućnosti. Gradski odbor JS želi da pozitivnim primerima iz Jagodine od Vranja napravi grad budućnosti.
Kao stranka koja će posle lokalnih izbora donositi važne odluke, sigurni smo pre svega u oporavak vranjske privrede ali i ostalih segmenata u našem gradu. Zahvaljujući sposobnosti i najboljem programu našeg lidera Dragana Markovića Palme, Jedinstvena Srbija je postala jedna od najjačih partija u gradu koju građani prepoznaju samo po delima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare