JEDINSTVENA SRBIJA PREDALA LISTU ZA LOKALNE IZBORE

 

LESKOVAC

Gradski odbor Jedinstvene Srbije predao je danas izbornu listu za lokalne izbore. Listu je svojim potpisima podržalo oko 2400 birača.

Nenad Filipović, predsednik GrO JS, je rekao da je suština politike Jedinstvene Srbije čovek i njegov život, a kakav je život našeg čoveka trebamo da pokažemo delima, a ne rečima.

„Ko treba da poboljša uslove života i da sprovede to u delo? Onaj koga biramo. To je taj koji treba da sprovede bolje uslove za život. Mi iz Jedinstvene Srbije mislimo da to nije teško sprovesti. Imamo kao zemlja i kao grad potencijale, kako prirodne, tako i društvene. Da bi potencijal postao potencijal, neko to mora da dopusti, a taj neko je opet neko koga biramo. Radnik u Leskovcu je vredan, radan i dostojanstven, ali u odsustvu sindikata neko mora da ga zaštiti. Opet onaj koga biramo. U svim sferama života u našem gradu postaje bitan onaj koga biramo. I zato moramo da pazimo koga biramo, jer ne biramo samo za sebe, već i za našu decu, za naše komšije, prijatelje, rodbinu… I zato što do sada nismo pazili koga biramo polako i sigurno nestajemo kao narod. Pravi izbor će biti samo ako taj koga biramo deli sudbinu svoga naroda. Zato naši građani treba dobro da razmisle koga će birati.“

Filipović je dodao da je politika Jedinstvene Srbije jednostavna, to je politika bez reči, politika dela i kad bi Srbija bila gluva JS bi vodila našu zemlju.

„Na listi su ljudi iz svih sfera društvenog života, bez favorizovanja bilo koje struke, zanimanja ili godina. Svi delimo istu sudbinu i samo jedinstveno i složno možemo uticati da ova teška vremena ostanu za nama, tako da od nas nemojte očekivati da u izbornoj kampanji bilo koga prozivamo, kritikujemo ili napadamo, jer su dela ta koja govore o svima nama. Domaćinski za dela i do pobede na izborima“ zaključio je svoje obraćanje Nenad Filipović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare