JEDINSTVENA SRBIJA ČESTITA POLAZAK U ŠKOLU

VRANJE

 

Povodom početka nove školske godine Gradski odbor  Jedinstvene Srbije u Vranju svim učenicima, nastavnicima i roditeljima upućuje najiskrenije čestitke:

 

„Dragi učenici želimo vam srećnu i uspešnu novu školsku godinu sa mnogo uspeha u učenju i vladanju kao i što bolje rezultate u radu. Budite marljivi i predani, kreativni i odlučni, hrabri i odvažni za sve nove prilike i mogućnosti u sticanju znanja, veština, sposobnosti i pozitivnih ljudskih vrednosti. Škola vas istovremeno obrazuje i odgaja kao celovite ličnosti ispunjene moralnim vrednostima i znanjem.

Posebne čestitke i dobrodošlicu  upućujemo najmlađim školarcima, našim prvacima, za koje su ovo izuzetno uzbudljivi i srećom ispunjeni dani. Neka ih ova ushićenost i veselje prati kroz celo buduće školovanje na putu sticanja novih znanja, veština, istraživanja i negovanja prijateljstva.“

 

Na inicijativu Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Vranju i ove godine svim đacima prvacima biće isplaćeno po 5.000 dinara kako bi roditeljima na neki način olakšali pripreme đaka prvaka za polazak u školu. Na taj način Jedinstvena Srbija u Vranju shodno mogućnostima realizuje deo Palminog programa. Potpunu realizaciju celokupnog Palminog programa očekujemo nakon narednih lokalnih izbora”, navodi se u saopšštenju “,  saopštila je ta stranka.

 

 

 

Gradski odbor Jedinstvene Srbije

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare