Jedanaesti protesti u Leskovcu : Demonstranti nisu ni šetali pored uprave grada

LESKOVAC

Po jedanaesti put Leskovčani nezadovoljni rezultatima vladavine Srpske napredne stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića svoj protest su izrazili skupom na Širokoj čaršiji i protestnom šetnjom ulicama grada.

Za razliku od prethodnih okupljanja, ovog puta nije bilo govornika i čitanja zahteva aktelnoj vlasti, jer „oni već četiri meseci nemaju sluha za ono što mi govorimo“ izrekla je Jelena Mitrović. „Zato sve vas kojima je dosta ovog režima jednoumlja, sve vas kojima je dosta sistema koji se personifikuje u liku Aleksandra Vučića, sve vas koji godinama trpite razne Vesiće, Jutke, Vuline, Sline i ostale nesposobne bahate satrape Aleksandra Vučića pozivam da sutra, 13. aprila u 15 časova dođete u Beograd, na plato ispred Narodne skupštine. Među nama ima razlika, ima zvezdaša i partizanovaca, ima nas ideološki i kulturoloških različitih, ali u ovome smo svi isti. Budimo sutra u Beogradu svi kao jedan, to je jedini način da nas čuju,“

Iako su se odbornici vladajuće većine okupili još danas u sali Skupštine grada da je “brane od upada opozicije” demonstranti večeras nisu ni šetali pored gradske uprave, imali su sasvim drugu maršrutu kretanja.

4
Ostavite komentar

avatar
4 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
4 Autor komentara
LazaNešaMiroslavBokica Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Laza
Gost
Laza

Pokretni zuti cirkus se nastavlja, doduse dosta okrnjen…

Neša
Gost
Neša

Malo je reći da je ovo smešno, ja sam siguran da se ovo neko šali. Pa ljudi njih nema ni pedeset, a uz to nemaju ni govornika. Nemaju jednu osobu koja bi mogla da se obrati “masi”. Interesna grupa je uvidela da od njihove namere, da na silu dođu na vlast, neće biti ništa. Što je i normalno!!!

Miroslav
Gost
Miroslav

Kakav impozantan skup 😂😂😂 ne samo što ih ima sve manje i manje, nego su ih i “govornici” napustili, neće niko da zastupa Djilasa i Jeremića

Bokica
Gost
Bokica

Setaci iz petka u petak sve vas je manje.