Fudbalska groznica u Gornjem Stopanju

LESKOVAC-TRGOVIŠTE

Prvenstvena trka u zoni ,,Jug” zahuktava se u punoj meri.

Svaka utakmica nosi posebnu draž kada je u pitanju koja će se ekipa posle utakmice radovati kao pobednik.

I tako svaka ekipa ima svoje probleme i rešava ih kako zna i ume.
Lidera na tabeli ekipu Pčinje iz Trgovišta muči muka da svoju lidersku poziciju zadrži i posle 23.kola koje je na progarmu ovog vikenda.

U nedelju za rivali ih čeka neugodan domaćin ekipa Jedinstva iz Gornjeg Stopanja, koja još uvek nije prebrinula sve brige oko opstanka u ligi. Fudbaleri Jedinstva posebno su goropadni na svom bunjištu gde nemaju milosti za bilo kog protivnika.

Kao novajlije u zoni pokazali su mnogima da su tvrd orah, i da nemaju ni najmanje repekta prema bilo kome.
Sa takvim opredeljenjem ulaze i u nedeljni meč sa ekipom Pčinje na svom terenu.

Ovaj meč pobudio je veliko interesovanje svih ljubitelja fudbala u Jablaničkom okrugu, pa čak i šire.

Gosti žele da zadrže vodeću poziciju, a domaćin da pobedom stigne u sredinu tabele i tako uplovi u mirnije vode.
Ovakvi susreti vrlo često znaju da budu i predmet mnogih nagađanja oko ishoda konačnog pobednika. Tako je i ovaj meč pod sumnjam onih koji sve ,,znaju”.

“U ovaj susret ulazimo, kao u sve prethodne sa željom da ga dobijemo. Naši momci spremni su da odgovore svim obavezama i iskušenjima koja ih čekaju u ovom izuzetno važnom susretu, kako za nas tako i za našeg rivala. Nas ne interesuju nikakve priče, pa ćemo tako igrati isključivo za sebe, i sve u želji da stignemo do pobede i nova tri boda koja bi nam omugućila da sa mnogo više mira uđemo u drugi deo prolećne sezone. Znamo da je ovaj meč u žiži interesovanja fudbalskog juga Srbije, a mi ćemo znati i umeti da budemo dobri domaćini i organizatori ovog fudbalskog megdana. Naši momci su spremni da sve daju od sebe, a biće potrebno da se prolije mnogo znoja kako bi smo mogli da savladamo lidera na tabeli. Uz dužno poštovanje prema našem suparniku, mi verujemo u naše igrače i njihov kvalitet, koji moraju da pokažu na samom terenu i uz pomoć naših vernih navijača uvereni smo da možemo stići do pobede” , u glas kažu Novica Milić, predsednik i Stanoje Sokolović ,,alfa i omega” zonaša iz Gornjeg Stopanja., pre nedeni derbi meč njihove ekipe sa vodećom ekipom Pčinje iz Trgovišta.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare