Javni poziv porodicama sa tpoje i više dece da se prijave za izdavanje i korišćenje kartica „cena minus za 3+“

LESKOVAC


Grad Leskovac obaveštava porodice sa troje ili više dece da od danas mogu da podnesu zahtev za izdavanje ,,Ponosne kartice – ,,Cena minus za 3+” kojom se mogu ostvariti finansijske olakšice prilikom plaćanja određene robe ili usluga kod više od 1.500 privrednih subjekata. Grad Leskovac je pristupio članstvu Pokreta za decu ,,Tri plus”, i na taj način aktivnim merama podržava populacionu politiku države.

Zahtevi se mogu podneti do 15. juna 2021. godine, i to u Gradskoj pisarnici u Gradskom uslužnom centru Gradske uprave, Trg revolucije 45, svakog radnog dana od 7 do 15 sati. Porodice koje do navedenog datuma nisu popunile obrasce, kao i one koje u toku godine ispune uslove za izdavanje kartice, mogu tokom cele godine da podnesu zahtev, a kartice će biti sukcesivno izrađivane i dostavljane korisnicima.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Breskvica
Breskvica
2 godine pre

Vec sam kometarisao. 10-15% na brzu hranu i u buticima?? Nema poreskih, sudskih, komunalnih oslobadjanja koja su ozbiljna podrska mnogoclanim porodicama.Projekat privatnog udruzenja koji je Srbija platila 70.000 evra.Mashala.