Izmeštaju se Služba laboratorijske dijagnostike i Služba transfuziologije zbog rekonstrukcije Opšte bolnice

LESKOVAC

Iz Opšte bolnice Leskovac obaveštavaju građane da je zbog početka druge faze rekonstrukcije glavne zgrade bolnice Opšte bolnice Leskovac došlo  do novih izmeštanja, među kojima su i službe laboratorije i transfuzije.

Služba laboratorijske dijagnostike će se izmeštati dana 09. i 10.03.2023. godine (četvrtak i petak), a biće preseljene u prizemlje zgrade rehabilitacije i nastaviće sa redovnim radom od ponedeljka. Mole se pacijenti da u četvrtak i petak, kada se vrši preseljenje sve planirane analize, (imunohemijske,FT4,TSH,Tpo at, Tg at, tumor markeri, insulinemiju), a koje nisu hitne budu odložene, a sve hitne kao i dosad raditi u Domovima zdravlja (to su osnovne analize KKS, biohemija, urin).

Služba transfuziologije će za sada premeštati samo deo svoje aparature, pa se mole trudnice i stranke da planirane analize (faktori koagulacije, PT, aPTT, D- dimer), pomere za ponedeljak kada će se nastaviti sa radom.

Iz Opšte bolnice mole sve pacijente i sugrađane za strpljenje i razumevanje, i da zajedničkim snagama isprate i ovu fazu rekonstrukcije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare